BLANTMEN Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Tak jak w temacie :) Ja obecnie używam MilkDropa i uważam, że jest najlepszy. Może znacie inne dobre ??? Poleccie jakiegoś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Tak jak w temacie :) Ja obecnie używam MilkDropa i uważam, że jest najlepszy. Może znacie inne dobre ??? Poleccie jakiegoś :) mam do Ciebie prośbe czy mozesz zmenić swojego awatarka mam go od poczatku jak tu jestem i bardzo sie do niego przywiązałem .bede bardzo wdzięczny pozdrówka Wizjo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zaczyna się wojna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zaczyna się wojna :]a tam zaraz wojna poprostu zwykła mała prośba .mam go już długo i sie do niego przywyczaiłem bardzo go lubie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A cymu mam zmieniać ??? Mi się ten również podoba, i mam nadzieje, że nie będziemy sobie wchodzić w droge ;) Miałeś napisać coś o pluginie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A cymu mam zmieniać ??? Mi się ten również podoba, i mam nadzieje, że nie będziemy sobie wchodzić w droge ;) Miałeś napisać coś o pluginie... bo Cię grzecznie o to prosze 2 osoby o tych samych awatarkach ???? awatarek jedak reprezentuje osobę prosze w miare mozliwości zmień go mam go od lipca wiec to już kawał czasu .plisss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 BLANTMEN Wizjonerek ma rację. Gdybyś wiedział co to grzeczność i kultura to byś nie pytał dlaczego. On miał tego pingwinka pierwszy. Jeśli mu to przeszkadza to zmień obrazek please. Masz nieskończenie wiele obrazków do wyboru, a uparłeś się akurat na tego. Powinieneś to zrobić chociażby dlatego że konkretne osoby mi (i podejrzewam że większości)bardziej się kojarzą z avatarkiem, a nie z nickiem. Wizjonerek jest tu moderatorem i też dlatego nikt nie powinien mieć takiego samego. Czy trochę ci rozjaśniłem sytuację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 BLANTMEN Wizjonerek ma rację. Gdybyś wiedział co to grzeczność i kultura to byś nie pytał dlaczego. On miał tego pingwinka pierwszy. Jeśli mu to przeszkadza to zmień obrazek please. Masz nieskończenie wiele obrazków do wyboru, a uparłeś się akurat na tego. Powinieneś to zrobić chociażby dlatego że konkretne osoby mi (i podejrzewam że większości)bardziej się kojarzą z avatarkiem, a nie z nickiem. Wizjonerek jest tu moderatorem i też dlatego nikt nie powinien mieć takiego samego. Czy trochę ci rozjaśniłem sytuację? Przyłączam sie do próźb, ja tak jak inne osoby rozpoznaje ludzi po Avartkach, i jak ktos ma takiesame obrazki to poprostu wprowadza to zamieszanie i utrudnienia. Jestes tu świeżym urzytkownikiem , co CI szkozi zmienić, byli bysmy wdzięczni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 jeszcze ktos trzeci ma tego pingwinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ja może dla odmiany odpowiem na zadany temat używam: Enhancera v0.17. Co do avartarka to go lepiej zmień BLANTMEN, pomyśl sobie co by było gdyby wszyscy chcieli mieć takiego pingwinka. Totalna anarchia i zachwianie równowagi w przyrodzie :lol: Tu masz sporą ilość avartarków: http://www.avatarpage.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Pasi ??? Nikt takiego nieuzywa ??? Wypowiadajcie się na temat i skończmy jush tą kłótnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja uzywam tylko hotkeysow zebym sobie mogl kontrolowac winampa podczas grania w cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Pasi ??? Nikt takiego nieuzywa ??? Wypowiadajcie się na temat i skończmy jush tą kłótnie ;) Dzięki serdeczne BLANTMEN :D:D P.s a kto tu się tu kłóci :wink: pozdrówka wizjo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Milkdrop 1.03 (wizualizacja) aktualnie i czekam z niecierpliwością na następne wersje http://www.nullsoft.com/free/milkdrop/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A ja uzywam jak narazie tylko pluginu swojej produkcji :) do hotkey'ow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja obecnie uzywam milkdropa. bardzo fajny plug-in:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Izotope ozone (niestety nie mam full wersji :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 czasami sobie wlaczam vis_led do migania diod na klawiaturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 a ja żadnego nie używam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ja tez nie uzywam i nie bede bo one kaszania a nie poprawiaja dzwiek . Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 kIEDYŚ UŻYWAŁEM JAKIEGOŚ miLKOPA czy coś takiego ale obecnie to żadnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...