Skocz do zawartości
BLANTMEN

Jakiego plugina używacie do Winampa ???

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie :) Ja obecnie używam MilkDropa i uważam, że jest najlepszy. Może znacie inne dobre ??? Poleccie jakiegoś :)

mam do Ciebie prośbe czy mozesz zmenić swojego awatarka mam go od poczatku jak tu jestem i bardzo sie do niego przywiązałem .bede bardzo wdzięczny

pozdrówka Wizjo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cymu mam zmieniać ??? Mi się ten również podoba, i mam nadzieje, że nie będziemy sobie wchodzić w droge ;) Miałeś napisać coś o pluginie...

bo Cię grzecznie o to prosze 2 osoby o tych samych awatarkach ???? awatarek jedak reprezentuje osobę prosze w miare mozliwości zmień go mam go od lipca wiec to już kawał czasu .plisss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BLANTMEN

Wizjonerek ma rację. Gdybyś wiedział co to grzeczność i kultura to byś nie pytał dlaczego. On miał tego pingwinka pierwszy. Jeśli mu to przeszkadza to zmień obrazek please. Masz nieskończenie wiele obrazków do wyboru, a uparłeś się akurat na tego. Powinieneś to zrobić chociażby dlatego że konkretne osoby mi (i podejrzewam że większości)bardziej się kojarzą z avatarkiem, a nie z nickiem. Wizjonerek jest tu moderatorem i też dlatego nikt nie powinien mieć takiego samego. Czy trochę ci rozjaśniłem sytuację?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BLANTMEN

Wizjonerek ma rację. Gdybyś wiedział co to grzeczność i kultura to byś nie pytał dlaczego. On miał tego pingwinka pierwszy. Jeśli mu to przeszkadza to zmień obrazek please. Masz nieskończenie wiele obrazków do wyboru, a uparłeś się akurat na tego. Powinieneś to zrobić chociażby dlatego że konkretne osoby mi (i podejrzewam że większości)bardziej się kojarzą z avatarkiem, a nie z nickiem. Wizjonerek jest tu moderatorem i też dlatego nikt nie powinien mieć takiego samego. Czy trochę ci rozjaśniłem sytuację?

Przyłączam sie do próźb, ja tak jak inne osoby rozpoznaje ludzi po Avartkach, i jak ktos ma takiesame obrazki to poprostu wprowadza to zamieszanie i utrudnienia. Jestes tu świeżym urzytkownikiem , co CI szkozi zmienić, byli bysmy wdzięczni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może dla odmiany odpowiem na zadany temat używam: Enhancera v0.17.

Co do avartarka to go lepiej zmień BLANTMEN, pomyśl sobie co by było gdyby wszyscy chcieli mieć takiego pingwinka. Totalna anarchia i zachwianie równowagi w przyrodzie :lol:

Tu masz sporą ilość avartarków:

http://www.avatarpage.de/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi