kemezrp Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ta jak w temacie. szukam czegos w miare wydajnego pod mojego procka bo teraz na WhisperRock V mam w stresie ponad 55-60 stopni i szukam alternatywy dla tego badziewia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Może to! http://www.allegro.pl/item93308612_arctic_..._2_cz_temp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 To juz ja mysle, ze lepiej to: COOLER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja bym z takim czymś wyjechał http://www.proline.pl/shop.php?prodid=TR+SLK-947U do tego jeszcze jakiś wypasiony wiatraczek i spox chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 No prosze capone znalazl cos naprawde dobrego w dobrej cenie. Dobry producent, wyglada dobrze. brac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemezrp Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 dzieki capone , a jesli chodzi o wentyl do niego to ac ARCTIC FAN 3 wystarczy czy szukac czegos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinexen Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 AC 3 wystarczy- ta miedź Thermaltaka jest niezła jak na tą cenę. Zastanów się jeszcze nad AC 2- wersja z regulacją ręczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemezrp Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 a co sadzicie o tym cacku http://www.allegro.pl/item94043679_thermal...z_super_oc.html bo niestety w tamym Thermalright SLK-947U po doliczeniu kosztow wysylki i dodtkowego wiatraka cena wzrasta do ponad 70 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 odrzutowiec... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Do Thermalrighta SLK potrzeba dobrego "dmuchawca" te finy sa zbyt blisko siebie i obawiam sie ze nic z arctica sobie dobrze nie poradzi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinexen Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ten volcano jest na pewno głośny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...