moskwicz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jak mam to rozumieć jeśla przy samym starcie kompa ta temp jest taka sama? Gdy patrzę w biosie tem procka wynosi góra 30stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anderan Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Prawdopodobnie jest to zly odczyt temperatury przez czujnik lub brak styku procesor cooler. Bios zawyza temperaturke. Sprawdz jakimis innymi programami lub organoleptycznie dotknij radiatora,bedziesz wiedzial czy ma taka temperature. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Najlepiej sprawdz palcem :P Jak procek ma 69* to długo go tam nie potrzymasz :lol2: Edytowane 27 Marca 2006 przez dadziuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskwicz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Najlepiej sprawdz palcem :P Jak procek ma 69* to długo go tam nie potrzymasz :lol2: Radiator zimny jak umarłego [gluteus maximus] a wiec dalej nie wyjasnilem dlaczego mi sie gry wieszaja Edytowane 28 Marca 2006 przez moskwicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 mozna przyposzczać że radiator zimny + czujnik pokazuje 69*C(załóżmy na razie że dobrze pokazuje) = radiator nie przylega do procesora i nie odprowadza ciepła załóż go jeszcze raz i przesmaruj raz jeszcze pastą (porządną jakąś:P) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Jak wyżej, czyli załóż porządnie radiator i przesmaruj porządną pastą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskwicz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Potem rozkrece i nie będę umiał złożyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ściąganie i zakładanie to bułka z masłem. Na pewno dasz sobie radę. Ale jak masz athlona xp/barton to lepiej się za to nie bierz nie posiadając zdolności manualnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskwicz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Mam Semprona 2800+ to dam rade, a pasty nie mam chyba że do butów albo do zębów :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 To najpierw się zaopatrz w pastę (nie do zębów), a potem ściągaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskwicz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Konieczna jest ta pasta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Bez się nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskwicz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Jeszcze nie wiem czy to jest przyczyną a już bedę kupowal pewnie jakąś drogą pastę :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Drogie są te najwydajniejsze. Jak ci nie zależy na paru stopniach to wystarczy tańsza. http://www.allegro.pl/4697_pasty_termoprze...er=t&view=gtext Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Najlepiej ARCTIC SILVER 5 lub ARCTIC CERAMIQUE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Polecam Arctic Ceramique bo tania i bardzo dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskwicz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 obniży mi o 5 stopni to zamiast 69 to bede mial 64 :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 jeżeli masz teraz źle założony radiator to po tym zabiegu spadnie ci nawet o 20 stopni (od tego zacznij) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskwicz Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Otworzylem kompa poodkrecalem i mi sie zdaje ze dobrze jest zalozony :rolleyes: na moje oko B) i jak dotknolem tego radiatora to on nie byl taki zimny jak napisalem wczescniej mogl miec ze 30 pare stopni :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...