Sid Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam! Tak się składa że potrzebuję rozpakować archiwum tar. Jednak komponentem jaki posiadam(Libtar bodajże) musiałbym to dość długo robić :/ tam trzeba wyszukiwać plików w archiwum i po jednym rozpakowywać. Nie ma szybszego sposobu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 WinRar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Eh, wybacz ale mi chodzi o rozpakowywanie tego z poziomu mojego programu. MÓJ program, który rozpakowuje TARy. Po prostu chcę zastosować rozpakowywanie w moim programie. Znalazłem komponent LibTar, ale tam z tego co widzialem trzeba rozpakowywać pliki pojedynczo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 no a co za problem... tak czy siak zeby rozpakowac wszystkie pliki musisz mieć listę plikó skłądowych więc w gruncie rzeczy rozpakowujesz pojedynczo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Wybacz nie zrozumiałem pytania :D Mogłem spojżeć na dział ale wiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...