turzol Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Znalazłem w sklepie u siebie (Vienna) taki oto panelek : http://shop.rascom.at/catalog/product_info.php?cPath=4_26&products_id=1021 Tak myśle sobie czy nie lepiej go kupić niż DigitalDoc5, który jest droższy. To cudo kosztuje u mnie 44euro. Może ktoś wie coś więcej o tym panelu? Mam okazje jush go jutro mieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Właśnie pół dnia siedzie i lukam na panele ,ale takie w formie modułu ,żeby sobie zrobić .Mam już schematy ,nawet wiem gdzie zakupię ,ale patrząć na ten Tuj link stwierdzam ,że jestem zmęczony już lutowaniem przerabianiem ,itd. Ja chcę wejść do sklepu ,albo na stronę ,otworzyć katalog i kupowć podłączyć i cieszyć się ,ą nie maarnować energię na szukanie przyczyny czemu nie działa itd .Pewnie jutro handra mi przejdzie , ale czy nie tak być powinno ..... Torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 No ładny jest bo nie powiedziałem o opini , jerzeli jeszcze można zamuwić w rużnym kolorze to kupuj ,testuj i dawaj komentarz. Pozdro Torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Poprawiłem tylko adres - bo nie było obrazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Był ok ,bo jak bym zapytał o inny kolor ,ten nie jest uniwersalny ...przecież Torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ale ogolnie to fajny panelek? Za ta cene....no w sumie to 200zeta :D Nurtuje mnie tylko jedno: jak wyglada tu regulacja obrotow wentyli? Skokowo czy plynnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja bym wolał taki: Tylko kiedy i czy wogóle Thermaltake go wprowadzi osobno. I za jaką cene :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja bym wolał taki: Tylko kiedy i czy wogóle Thermaltake go wprowadzi osobno. I za jaką cene :?: Fajny, fajny. Szkoda tylko, ze te potencjometry sa w rzeczywistosci plastykowe :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Tak myśle sobie czy nie lepiej go kupić niż DigitalDoc5, który jest droższy. Ja bym wolał Digiatal Doc 5 BTW czy ten Nexus ma podświetlany wyświetlacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Poprawiłem tylko adres - bo nie było obrazka.tak się zastanawiam: czy to jest Antec Nexus, czy jakaś podróba. bo na tej stronie nie było napisane, że to jest Nexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Poprawiłem tylko adres - bo nie było obrazka.tak się zastanawiam: czy to jest Antec Nexus, czy jakaś podróba. bo na tej stronie nie było napisane, że to jest Nexus Nie Antec , tylko Vantec :P To raczej podrooba jak penis , looknij : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=128...highlight=nexus Wyraznie jest opisany jako NEXUS 8) http://www.vantecusa.com/nxp101.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Jesli dobrze się doczytałem to ten akurat w lewym roku u góry nie ma napisu Vantec czy Nexus ale SUPER PANEL :D Ogólnie na zdjęciu wygląda cąłkiem nieźle , tylko ten color :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ale generalnie (niezalerznie od szczegułów ,nazwy ,producenta) to fajna alternatywa ,grunt ,że zaczyna sie coś dziać i nie trzeba kombinować coś swojego albo przepłacać albo prosić kolegę o paczkę ze stanów. To dobrze ,że wybór coraz większy. Ten aluminiowy jest fajny moim zdaniem. Torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ale generalnie (niezalerznie od szczegułów ,nazwy ,producenta) to fajna alternatywa ,grunt ,że zaczyna sie coś dziać i nie trzeba kombinować coś swojego albo przepłacać albo prosić kolegę o paczkę ze stanów. To dobrze ,że wybór coraz większy. Ten aluminiowy jest fajny moim zdaniem. Torpido Na wszystkich fotkach jest ten sam panelek. Poprostu sa kolorowe nakladki z akrylu na nie 8) Ten aluminiowy jest default, bez zadnej nakladki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 No taak. teraz jak analizuję zdjęcie to widzę (odkręcone śrubki ) Ale przyznasz ,że to niezła baza wyjściowa ,chociarz teraz jak już zakupiłem LCD 4x16 to muszę powiedzieć ,że większą satysfakcję doświadczam patrząc na 4 linie niż na (podejżewam) dwie. Torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 :arrow: ja zastanawialbym sie nad panelikiem - Digiatal Doc 5. roznica ceny niewielka, a mozliwosci znacznie wieksze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja bym wolał taki: Tylko kiedy i czy wogóle Thermaltake go wprowadzi osobno. I za jaką cene :?: Ale wyyyyyyypas !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Poprawiłem tylko adres - bo nie było obrazka.Vantec Nexus to jest :) Ma wymienne panele kolorowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...