Dziadek_ozzy Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mam pytanie, czy w tej karcie mozna odblokowac jakies potoki renderujace, albo cos... bo mi Oblivion chodzi nie tak jak powinien :/ :D. Mam w nim gdzies ok.10 fps,a jakbym mial ok20 to by bylo ladnie juz. I pliss o pomoc bo nie mam kasy na nową kartę!! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thenat17 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mam pytanie, czy w tej karcie mozna odblokowac jakies potoki renderujace, albo cos... bo mi Oblivion chodzi nie tak jak powinien :/ :D. Mam w nim gdzies ok.10 fps,a jakbym mial ok20 to by bylo ladnie juz. I pliss o pomoc bo nie mam kasy na nową kartę!! :rolleyes: niestety jeśli chcesz odblokować potoki to nie na tej karcie ! dodatkowe/ukryte potoki mają karty z rodziny 6xxx. mam geforca FX 5500 128mb na jednym kompie jak go podkręcić? zegar itd. Core -270 MHz Memory 400 MHZ max moge ustawić: ale to się może spalić !! i chce jakieś optymalne ustawienia do gier, żeby liczba FPS była większa Core 540MHz Memory 1GHz proszę o dobrą poradę jak go podkręcić suwakami (w Patchu w sterach do Geforca ,potem się pokazuje opcja w Nvidia Propherties) dziekuje za wysłuchanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek_ozzy Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 no sprobuje... :D wgralem wczesniej sterowniki Omega i troche mi to dalo... Ale kurcze podobno ta karta miala byc porownywalna z radkiem 9550...a tu co...wlaczam i Zygmunt Chajzer... sprobuje sie pobawic z tym podkrecaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thenat17 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mozesz sobie pomóc programem Riva tuner ,ale wątpie czy na naszYch kartach to cos da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Na 5500?? Raczej nie. A co do porównywania 5500 z 9500 to hmmm pozostawmy to bez komentarza..... :) Albo jednak : z 5500 nie zrobisz 5900 a z 9500 zrobisz 9700 :] To chyba wystarcza do porównania. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...