wampir Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mam kuzyna w Niemczech i tak sie zastanawiam czy by nie zrobic tam zakupow tam :idea: . Tylko jest pare rzeczy ktorych nie wiem o tej aukcji . Jak ktos cos wie to bede wdzieczny za odpowiedz 1. Jak jest z kosztami przesylki z Niemiec do Polski , jak wychodzi cenowo? 2. Czy na uzywane rzeczy w paczkach tez moga naliczyc clo ? 3. Czy cena ktora sie licytuje to ostateczna cena czy szwaby sobie jeszcze cos do tego doliczaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 zapytaj kuzyna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja kupowalem na ebay-u w stanach i tam placilem koszty przesylki w obrebie stanow, ok 5$. na pewno bedziesz musial pokryc koszty przesylki do polski, nie wiem ile to moze kosztowac z niemiec. Niektorzy doliczaja jeszcze ubezpieczenie przesylki. Ale wszystko powinno byc napisane na aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 No walsne zapytalbym sie go ale narazie sie nie moge z nim skontaktowac:( A jak wyjdzie za drogo to mu nawet du..y nie bede zawracal a zeby poczytac to te nie bardzo po szwabsku Narazie zczailem co znaczy defekt :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiverson Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No właśnie może mi ktoś powiedzieć jaka jest cena wysyłki z niemiec do polski??? czy są jakies dodatkowe opłaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ja za transport pewnego unikatowego vinyla płaciłem 8EUR a za transport gramofonu płaciłem 25EUR. To zależy co ściagasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiverson Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A da się za pobraniem, czy trzeba wpłacać gotówke na konto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A da się za pobraniem, czy trzeba wpłacać gotówke na konto? Pobranie to taki nasz polski patent ;) Nie nie da sie pobraniem w przesylkach zagranicznych. Ba praktycznie nie znam zadnej firmy na swiecie oprocz poczty polskiej ktora by cos takiego jak pobranie uskuteczniala. Przelew? Jestes pewien ze wiesz o czym mowisz? Przelew miedzynarodowy to nie elixir krajowy za 50 groszy ktory dochodzi na nastepny dzien. Koszty kilkanascie do kilkudziesieciu zlotych oraz obowiazek kontroli dewizowej. Jedyna sensowna metoda platnosci jest zazwyczaj karta platnicza z mozliwoscia autoryzacji MOTO Cennik Deutsche Post: http://www.deutschepost.de/dpag?check=yes&..._DE&xmlFile=834 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixxie Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Pobranie to taki nasz polski patent ;) Nie nie da sie pobraniem w przesylkach zagranicznych. Ba praktycznie nie znam zadnej firmy na swiecie oprocz poczty polskiej ktora by cos takiego jak pobranie uskuteczniala. Hmm, to przyjżyj się dokładniej cennikowi, ktory zlinkowałeś. :) Niestety akurat do Polski za pobraniem nie wysyłają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Na e-bayu ceny wysylki do panstw poza unia europejska to 17-22Euro, w Unii chyba 8 :D Takze warto poczekac : ) Tylko szwaby przyslaly mi list z niewlasciwym kodem : ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...