MaKaR Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 mam takie pytanko czy zwykły cs pasuje do procesorów athlon XP ba na http://www.4max.com.pl/sklep/akcesoria.htm jest i do takiego i do zwykłego ahlona czy to sie różni bo te do XP są aktualnie niedostępne :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Pasuje ale niektore mostki sa zaloniete wiec moze cos zwierac. Szkoda tylko ze cs od XP nie pasuje na nowe athlonki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 ja kupilem ten. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9743625 nie drogi i pasuje na xp Tbread 0.13 bez problemu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 he he mam taki sam :) więc będzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Rozumiem,ze na Durony tez pasuje bez problemow?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jest po prostu dosyc cieńki na brzegach. Z reszta widac na zdjeciach, i nie wchodzi na zadne "czule" elementy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Pasuje ale niektore mostki sa zaloniete wiec moze cos zwierac. Szkoda tylko ze cs od XP nie pasuje na nowe athlonki :( Dlaczego nie pasuje ?? ja mam Cs Xp od thermaltake'a i pasuje bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...