Gość incubus Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Problem wygląda tak. Odpalam film DVD, na początku wyskakuje piękne menu, w którym mam możliwość wyboru języka lektora i napisów. Ustawiam na Polski 5.1 i Napisy wyłączone po czym film startuje i owszem lektor jest po polsku, ale do tego wyskakują napisy. Filmy uruchamiałem przez power dvd i windozz media player? Jak wyłączyć napisy, żeby był tylko lektor? Nie wiem czy dobry dział. Dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość incubus Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 nikt nie ma tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 W Power DVD pod prawym przyciskiem masz menu i tam wybierasz pozycję subtitles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A jakiego programu używasz ?? Jeśli PowerDVD to podczas filmu PPM i zmieniasz opcje w "Napisy"ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...