Skocz do zawartości
tyranxp

Sapphire Ati Radeon X1600 Pro 256mb Vs Ati 9800 Pro 128mb (256bit) R-360

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do was prośbę czy te karty będą chodzić na tym sprzęcie ???:

Asrock K7NF2-RAID

Athlon XP 1700 + 1.4@1.6 ghz

Imro 512 mb DDR 400

zasialcz:Fortron 400 Watt 60 PFN Noise killer

dwa dyski Seagate i western digital =200 GB

BenQ DW 1600

http://allegro.pl/item94643508_nowe_ati_98..._gwarancja.html

http://allegro.pl/item95378536_sapphire_at..._dvi_bonus.html

Co o tym sądzicie czy warto kupić takie karty,tylko podajcie która karta powyżej wymienionych lub też podajcie inną kartę do 600 zeta <_<

Potrzebuję waszą odpowiedź,bo nie wiem co wybrać,zależy mi na graniu w nowsze gry :? .

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za chiny ludowe nie kupuj x1600 pro za tyle kasy... lepiej juz starego, ale i dobrego radka 9800 pro

na agp x1600 pro to pomylka na maxa... polecam tez 6600 gt w granicach 500 zl lub 6600 ge za 480 zl - jest to 6600 gt z zanizonymi taktami, ale kreci sie tak samo

Edytowane przez DarkArrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za chiny ludowe nie kupuj x1600 pro za tyle kasy... lepiej juz starego, ale i dobrego radka 9800 pro

na agp x1600 pro to pomylka na maxa... polecam tez 6600 gt w granicach 500 zl lub 6600 ge za 480 zl - jest to 6600 gt z zanizonymi taktami, ale kreci sie tak samo

Mógłbyć podać linki na allegro do gf 6600 jakie mam wziąć ???

Przecież ten Sapphire Ati Radeon X1600 Pro 256mb wyszedł w dwóch wersjach PCI-ex i na AGP .Czy taki będzie chodzić na takim sprzęcie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pcie nie bo go nie masz... ale i tak ten x1600 pro na pcie jest slaby i nie oplacalny (jedynie x1600 palita)

6600 ge - sa to grafy od Galaxy

btw na allegro pelno ofert... polecam 6600 gt/ge firm galaxy, msi, asus, gigabyte

Edytowane przez DarkArrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi