Ministry Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 raczej nie bo jak ostatnio kupowałem płyte to nie było kabli 40 żyłowych tylko 2 80 i aktualnie mam cd-rom i rw na 80 Pytam, bo wymieniam wiekszosc kabli na zaokraglone, a 40 niestety nie moge dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pytam, bo wymieniam wiekszosc kabli na zaokraglone, a 40 niestety nie moge dostac.80 żyłowym też podłączysz,a w przypadku np. nagrywarki DVD to jest nawet wskazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ministry Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jeszcze jedno...Wiecie cos moze o firmie PS Computer (http://www.ps.com.pl/) ? Maja najnizsze ceny kart graficznych, ale tez nic o nich nie slyszalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ministry Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Jeszcze jedno...Wiecie cos moze o firmie PS Computer (http://www.ps.com.pl/) ? Maja najnizsze ceny kart graficznych, ale tez nic o nich nie slyszalem... Naprawde nikt nie wie? Mam zamiar zlozyc zamowienie jeszcze w tym tygodniu.... :) Enook ( www.enook.pl) tez ma na tyle niskie ceny, ze byc moze zakupy zrobie u nich, czy ktos juz tam kupowal? Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Ministry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ministry Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam jeszcze dwa pytania : 1. x1900XTX czy 7900GTX? 2. Mam obudowe kupiona przed dwoma laty (procomp 313Q c2628), czy uda mi sie zainstalowac wszystkie skladniki? W tym zasilacz, Hiper HPU-4B580-MU 580W. I czy podlacze Hitachi DeskStar T7K250 160 GB (ATA/133) ? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Ministry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ministry Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ok, ostatnia proba... Czy ktos zna odpowiedzi na te pytania? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Nie bierz wersji oem procka 12 miesieczna gwarancja jest na nie boxa 36 , osobiscie mi sie wydaje ze oplaca sie dolozyc te 10 - 15 zloty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mam jeszcze dwa pytania : 1. x1900XTX czy 7900GTX? 2. Mam obudowe kupiona przed dwoma laty (procomp 313Q c2628), czy uda mi sie zainstalowac wszystkie skladniki? W tym zasilacz, Hiper HPU-4B580-MU 580W. I czy podlacze Hitachi DeskStar T7K250 160 GB (ATA/133) ? 1.7900GTX jes szybszy ;) 2.Na 99% wszystko wejdzie - chyba że kupujesz jakiś duży cooler na procka - coś pokroju Pentagrama 120 lub Scythe Ninja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...