Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To są chyba 2 najgłupsze gry na świecie - fabuła jest po prostu bez sensu zaś wykonanie gorsze niż niejednej gry zrobionej we flashu. Postaram się niedługa dać linka do stronki na której są - teraz gdzieś mi się zapodział (dlatego proszą także moderatorów o niezamykanie tego tematu!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Postal 2 też jest tępy-muisz iść po mleko,po czek i do banku...fabuła denna,ogranicza się do rozwalania wszystkiego wokół...ale mimo wszystko lubię tą grę :D Te dwie gry o których tu piszesz pewnie dla niektórych też są świetne,tzn."odstresawiacze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Postal 2 też jest tępy-muisz iść po mleko,po czek i do banku...fabuła denna,ogranicza się do rozwalania wszystkiego wokół...ale mimo wszystko lubię tą grę :D Te dwie gry o których tu piszesz pewnie dla niektórych też są świetne,tzn."odstresawiacze". No nie bo sam jestem ich autorem :D zrobiłem je po przejściu Painkillera :D :D :D ta gra też jest chora - tyle etapów a tylko: MIELONA I MIELONA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 MIELONA I MIELONA :DJakaś aluzja ?:P Tak mówią na mnie w szkole xD A tak wogóle to Painkiller jest całkiem fajną grą,nie jest to taka rozwałka typu Postala,jest mniej brutalna.W Postalu możemy odrąbywać głowy i oddawać publicznie mocz na ludzi,przedstawicieli prawa i ich zwłoki.A w Painkillerze możemy co najwyżej przybić wroga do ściany kołkownicą,jednak pozostałości wrogów znikają po paru sekundach i zmieniają się w taką świecącą pierdółkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jakaś aluzja ?:P Tak mówią na mnie w szkole xD A tak wogóle to Painkiller jest całkiem fajną grą,nie jest to taka rozwałka typu Postala,jest mniej brutalna.W Postalu możemy odrąbywać głowy i oddawać publicznie mocz na ludzi,przedstawicieli prawa i ich zwłoki.A w Painkillerze możemy co najwyżej przybić wroga do ściany kołkownicą,jednak pozostałości wrogów znikają po paru sekundach i zmieniają się w taką świecącą pierdółkę. No tak ale w painkilerze chodzi WYŁĄCZNIE o zabijanie. Zresztą popatrz na fabułę - ktoś od Boga zleca ci misję WYRŻNIĘCIA generałów lucyfera ( jak to woglę ująć :D to nie wiem )!! Painkilera przeszedłem, dodatek również i jak na POLSKĄ grę jest po prostu ŚWIETNA - szczególnie za tą cenę. Jednak tak jak pisałem w porównaniu do postala nie ma jakiegokolwiek innego celu niż zabijanie :D zresztą o to samo chodzi w Street Mord :D Lukas powiedz może jeszcze o rekordzie Street Mord'a : :lol: :lol: :lol: No może bez przesady :D ludzie jakiś kompleksów dostaną jak się dowiedzą - co to jest ponad 160 tys. punktów :D Kiko mi mówił że jak robił ten rekord to 4 h bez przerwy przed kompem siedział i nawalał :lol: Zniszczyłem mu psychikę :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Crimsonland :D Całkowity brak fabuły, poważnie ZERO ! Zato ładna grafa i masa przeciwników :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Crimsonland :D Całkowity brak fabuły, poważnie ZERO ! Zato ładna grafa i masa przeciwników :D A mimo to gra po prostu wciąga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To może Serious sam idziesz i lejesz w co popadnie można wyłączyć jedną półkulę a druga tylko klika fire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hmm wydaję mi się,że to jest temat o dwóch głupich grach,a nie o tym,kto jakie gry uważa za bezmyślną demolkę <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nareszcie zdobyłem czas na odnalezienie linka ;) : Szatan Każe Niestety download jest dostępny wyłacznie po darmowej i niezobowiązującej do czegokolwiek rejestracji. Miłego giercowania ;) Ciekaw jestem czy ktoś pobije rekord mojego qmpla - 160 tys. punktów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) wejdźcie sobie na strone która podał LukasAMD, gry nie musicie sciągać, ale poczytajcie sobie, idzie sie pośmiać tu macie reklame działu download "Macie nowy download - są to gierki zrobione przeze mnie juz dosyć dawno temu w TGF. Część już je zna ;) ale mogą się przydać pomiędzy wyzywaniem się na forum lub wzywaniem szatana. Ewentualnie można sobie w nie pograć podczas jednej z czarnych mszy na czacie (np. w street mord). Satan niech będzie z wami!" to nic bo czytajac dale można pęknac ze śmiechu, tu "guru" namawia do rozwalenia konkurencyjnego forum: " A więc ja wszem i wobec chciałabym zakomunikowac ze owe forum: http://nadoll1.phorum.pl/index.php jest prowadzone przez wielką fankę suk 27!!! Zagroziłam jej z woli szatana,ze jesli nie przestanie kasować moich bluźnierczych postów szatan zniszczy tej jej po[ciach!]lone forum,więc do dzieła !!!ROZWALIć TE JEJ SUKOWE FORUM! " dodam że forum sukowe nadal isnieje wiec kiepscy hakerzy z tych "satanistów" mam nadzieje że cię nie uraziłem LukasAMD (bo tak naprawdę to on jest adminem na tej stonie i pierwszy post udaje głupka żeby zrobić rozpoznanie, a w ostatnim podaje linka do swojej stony, której to niby nie pamieta adresu, było przeciez umieścić na foum z prezentacjami) i nie ześlesz na mnie gniewu swojego pana swoja droga fajnie zrobiona stronka i niezłe rysunki mozna znaleźć Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 mam nadzieje że cię nie uraziłem LukasAMD (bo tak naprawdę to on jest adminem na tej stonie i pierwszy post udaje głupka żeby zrobić rozpoznanie, a w ostatnim podaje linka do swojej stony, której to niby nie pamieta adresu, było przeciez umieścić na foum z prezentacjami) i nie ześlesz na mnie gniewu swojego pana swoja droga fajnie zrobiona stronka i niezłe rysunki mozna znaleźć Nie miałem prawa się urazić :D strona jest srobiona dla bandy debili z Szatan Każe - w sumie całkiem fajnej bandy debili - na szczeście ja NIE śpiewam piosenek o szatanie :D a newsy muszą takie być bo strona musi mieć swój klimat. V.e.n.o.m - Toksyczny nie Toxyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Mała różnica..... Jak od Ciebie dostałem 1ą wersję to pisało "toxyczny cmętarz hradcore" :) To Karol wtedy podpisywał czy GTO ?? :lol: Nie wiem ale raczej na pewno było toksyczny a co do dalszej części to tak po prostu miało być to nie są żadne błędy. W nowych to poprawiono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Lukas, ja wiem co pisze :) A ja mam stały kontakt z SK więc nie mów mi jak się utwór nazywa - zresztą wejdź do dołnloadu (nie mylić z download) strony to zobaczysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 P.S. - Dla niewtajemniczonych - SK tworzą kumple Lukasa z klasy - jasne że ma z nimi stały kontakt :D Nie no sorki ale tutaj zrobiłeś kolejny błąd - już nie tylko z klasy. Skoro nie wiesz czegoś o SK (skrót od Szatan Każe) to błagam nie pisz o tym. Sam tak zrobiłem na jednym z forów tweak i muszę się przyznać - był to błąd. Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej lub ktokolwiek chce się dowiedzieć zapraszam na Forum Szatan Każe aby tam się zapytać - niejestem jednak pewien czy goście moga pisać ale chyba tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...