Skocz do zawartości
Spanky000

dwa kompy pod win XP problem ?

Rekomendowane odpowiedzi

zrobilem w domku mala siec (pierwszy raz w zyciu :) ) ,polaczylem dwa kompy moj i ojca oba powered by WIN XP za pomoca sieciowek. Kompy sie nawzajem widza ale problem pojawia sie gdy chce sie z drugim polaczyc , wyskakuje mi jakies okno z podaniem hasla a ja nie mam pojecia o jakie haslo biega. Napewno odpowiedz jest banalna ale ja jej niestety nie znam i prosze o wyrozumialosc !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra z problemem sie uporalem ale pojawil sie nowy ! Mianowicie do netu podlanczam sie przez modem :( i po skonfigurowaniu kart sieciowych po wybraniu ikonki gdzie jest polaczenie z netem wywietla mi komunikat ze mam podniesc sluchawke telefonu wybrac numer wcisnac OK i odlozyc sluchawke. JAK TO ZLIKWIDOWAC ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomyslcie co piszecie jelopy bo jedynymi osobami ktore chca sobie powiekszyc ilosc postow to wy piszac takie bzdury !!!

jesli ci to sprawi przyjemnosc to popros/zarzadaj aby admini wyzerowali mi licznik - mnie to osobiscie [ciach!] obchodzi ...

p.s. piszac "postojebca" nie mialem nikogo zamiaru obrazic, wrecz przeciwnie zaznaczyc chcialem tylko ze juz kiedys byla na ten temat dyskusja ... uzyj opcji szukaj jesli nie wiesz o co chodzi, ciekawa lektura :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi