Spanky000 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 zrobilem w domku mala siec (pierwszy raz w zyciu :) ) ,polaczylem dwa kompy moj i ojca oba powered by WIN XP za pomoca sieciowek. Kompy sie nawzajem widza ale problem pojawia sie gdy chce sie z drugim polaczyc , wyskakuje mi jakies okno z podaniem hasla a ja nie mam pojecia o jakie haslo biega. Napewno odpowiedz jest banalna ale ja jej niestety nie znam i prosze o wyrozumialosc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Dobra z problemem sie uporalem ale pojawil sie nowy ! Mianowicie do netu podlanczam sie przez modem :( i po skonfigurowaniu kart sieciowych po wybraniu ikonki gdzie jest polaczenie z netem wywietla mi komunikat ze mam podniesc sluchawke telefonu wybrac numer wcisnac OK i odlozyc sluchawke. JAK TO ZLIKWIDOWAC ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ok wszystko sam rozwiazalem !!! :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Jak sie uporales to po co temat zakladales??? :evil: NIe lepiej bylo troche pomyslec?? W koncu nie potrzena ci byla pomoc, nie rozumiem takich tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
putin Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 KOlega chciał się dowartościować i założył temat na którym odpowiedział sobie sam na wszystkie zadane przez siebie pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 KOlega chciał się dowartościować i założył temat na którym odpowiedział sobie sam na wszystkie zadane przez siebie pytaniazosia-samosia, adam slodowy, zrob to sam ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 sa takie ksiazki: jak zarobic na allegro. moze on czytal cos w stylu: jak miec 1000 postow w 4dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 sa takie ksiazki: jak zarobic na allegro. moze on czytal cos w stylu: jak miec 1000 postow w 4dni chyba juz jest jeden "postojebca" ... czyzby poczatki epidemii ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spanky000 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 pomyslcie co piszecie jelopy bo jedynymi osobami ktore chca sobie powiekszyc ilosc postow to wy piszac takie bzdury !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 pomyslcie co piszecie jelopy bo jedynymi osobami ktore chca sobie powiekszyc ilosc postow to wy piszac takie bzdury !!!jesli ci to sprawi przyjemnosc to popros/zarzadaj aby admini wyzerowali mi licznik - mnie to osobiscie [ciach!] obchodzi ... p.s. piszac "postojebca" nie mialem nikogo zamiaru obrazic, wrecz przeciwnie zaznaczyc chcialem tylko ze juz kiedys byla na ten temat dyskusja ... uzyj opcji szukaj jesli nie wiesz o co chodzi, ciekawa lektura :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Jestem z Wami i przeciwko Wam! Czy to zle że się chłopak uczy? Trzeba powiadomić Admina, zamknie temat i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondo Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 a jak zlikwidowales to okienko z prosba o podniesienie sluchawki ja tez mialem cos takiego pod XP. poradzilem sobie na okrętke logujac sie na inne konto.. ale jak sie znowu zdarzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...