hojrak6 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam Mam taki problem, mam windowsa z uczelni ktory chyba jest na jedna aktywacje. Ostatnio gdy podlaczylem nowa nagrywarke to po wejsci do windowsa wyjechal mi komunikat ze musze aktywowac ponownie windowsa i mam na to 3 dni. Poradzilem sobie tak ze zalatwilem z uczelni 2 cdkey ale do windowsa angielskiego bo do kazdej versji mozna dodstac tylko 1 cdkey. Teraz chce zmienic ram z 2x 256 na 2x 1 giga + grafike. Problem z tym ze jak teraz wyjdzie mi ten komunikat to juz nie aktywuje systeemu. Jak mozna zrobic aby po wykryciu nowego sprzetu nie chcial ponownej aktywacji?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules Pozdrawiam :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Rozwiazanie Twojego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam taki problem, mam windowsa z uczelni ktory chyba jest na jedna aktywacje.Można aktywować windows z programu MSDNAA więcej niż raz, musisz sprawdzić u "opiekuna programu" (na uczelni) jak to wygląda w Twoim przypadku -> sa różne umowy z M$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Licencja jest na pojedyncze zainstalowanie systemu, nie na jedna aktywacje (to sie wbrew pozorom rozni, patrz obecny przypadek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...