IamWeasel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Byłem zdecydowany na 6800XT modowalnego na 16/6 ale dowiedziałem się, że w razie awarii i wymiany gwarancyjnej dostanę 6800XT "pierwszego z brzegu", czyli możliwe że wielki crap. Alternatywą jest używany X800pro. Brać 6800XT? Jak często padają te karty? Czy może używanego X800pro? Nie ma PS3 ale za to ma 256MB pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ja bym wolal 6800XT poniewaz ma PS3 i wydajnoscia raczej nie odbiega od x800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A to ma byc karta PCIE czy AGP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no to bierz 6800XT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja bym też brał 6800XT @ 16/6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czyli sądzicie, że awaryjnośc tych kart pracujących po modzie i OC jest niska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Byłem zdecydowany na 6800XT modowalnego na 16/6 ale dowiedziałem się, że w razie awarii i wymiany gwarancyjnej dostanę 6800XT "pierwszego z brzegu", czyli możliwe że wielki crap. Alternatywą jest używany X800pro. Brać 6800XT? Jak często padają te karty? Czy może używanego X800pro? Nie ma PS3 ale za to ma 256MB pamięci. Ja, w identycznej sytuacji, wzialem x800pro (rdzen podkrecony na 550, podobnie pamieci). X800pro jest standardowo sporo wydajniejszy od GTO, a po lekkim OC ma wydajnosc X800xl. Ale i tak ciezko bylo wybrac, u mnie przewazylo, ze wentylator na radeonie jest cichutki, a na wiekszosci xt wyraznie go slychac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zamówiłem 6800XT, pozostaje mieć nadzieję, że nie padnie. Głośnośc nie ma dla mnie znaczenia, mam nadzieję, że mój XC-80 będzie pasował na tą kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dobra decyzja, też bym wziął 6800xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Coś słyszałem że niektóre karty mają jakiś "wklęsły rdzeń" czy coś takiego. Nie wiecie czy 6800XT takie coś ma, czy normalny, płaski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...