Gość Mac4 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 W drugim kompie mam ten "rarytas". Co tam wcisnąć na NB? Rozstaw nie wygląda na stanard ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czemu wcisnąć? Jak grafika nie przeszkadza to wejdzie wszystko. Np zalmanik: http://www.allegro.pl/item93530495_radiato..._fv_od_aab.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A ten rozstaw wydaje Ci się w zasięgu tego Zalmana? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinexen Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zalman ma całkiem spory zasięg. Myślę, że powinno starczyć. Z tego co mi wiadomo to pentagram tez ma duży rozstaw(większy niż przypisane mu 55mm.) ewentualnie zawsze można przykleić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...