kuruś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A może by tak założyć pod forum o nazwie: "Przed Premierą"? I tam dawać wszelkie dyskusje na temat nowości ze świata gier do czasu premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 I bedzie 500 stron i bajzel jak na Stadionie Dziesieciolecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No bez przesady da się ogłoszenie takie jak na grach i OK ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 To musialoby byc moderowane. A moderatorzy i tak maja sporo roboty. Mysle ze pomysl slaby bo zaraz piractwo ,powielane tematy itd. Chociaz zapowiedzi gier i tematy do nich to tylko w takim pod forum. Wszyscy widza co sie dzieje w dziale gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Trzebaby stworzyc drugi indeks gier do dzialu "przed premiera". Troche zabawy by bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czy ja wiem. Wszystko by było robione od zera to z indeksem nie było by problemów. według mnie pomysł ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Moim zdaniem trzeba wykorzystac niespozytkowany potencjal userow. Szukac chetnych do zrobienia malego kompedium w pierwszym poscie i tyle. Wtedy i mam wszystkie informacje na tacy a i zadne informacje nie zostana zaprzepaszczone (szczegolnie ze mozna zrobic linki do wartosciowcyh postow - cos a'la spis tresci. Malo roboty a efekt jest) Dla kogos kto sledzi dany temat nie powinno byc to problemem, bo wazne informacje zoistaja w pamieci i wiadomo gdzie ich potem szukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...