Skocz do zawartości
camilos

Jakie Inne Funkcje Będą Miały Komórki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się to osobiście nie podoba, bo włosy będa wchodziły do wyświetlacza i telefon łatwo się może popsuć :D A dla kobiet pewnie jeszcze szczotka do włosów i lusterko, chociaż lusterka już są :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nazwałbyś swoją zabawkę telefonem komórkowym, czy raczej PDA rozbudowanym do smartphona?

Ja bym to nazwal PDA z modulem GSM ;)

Fakt niestety jest taki ze problemem sa baterie a raczej ich brak. Wymusza to stosowanie bardzo wolnych procesorow OMAP, majacych niski pobor mocy i ekranow niskiej rozdzielczosci 320x240. W innym wypadku PDA z modulem gsm dzialalby 30 minut :)

Jedyne to co moze cieszyc to MDA 4 PRO - ma vga i procka normalnego ale.. to jest wielkie i paskudne.

BTW nie uzywam telefonu od pol roku. Wiecie jaki to komfort psychiczny ?;) stacjonarnego tez nie mam.

Wystarcza mi w zupelnosci PDA B)

i jeszcze jedno BTW - jak sie patrzy w ekran VGA dluzszy czas to potem zwykle telefony wydaja sie cholernie ulomne - nic nie widac na tych malych ekranach o tragicznej rozdzielczosci. Nie umialbym uzywac telefonu.. chyba ze z poziomu pda i przez sluchawke BT.

Edytowane przez Przemol^N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze jedno BTW - jak sie patrzy w ekran VGA dluzszy czas to potem zwykle telefony wydaja sie cholernie ulomne - nic nie widac na tych malych ekranach o tragicznej rozdzielczosci. Nie umialbym uzywac telefonu.. chyba ze z poziomu pda i przez sluchawke BT.

Mialem to samo, jak w Polsce ze strachu przed lodzkimi dresami przerzucilem sie tymczasowo na N3100. Az sie patrzec na ten ekran nie chcialo... I ta zawrotna predkosc dzialania o swietnym odswiezaniu nie wspominajac... Cos cudownego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi