Gość Bari Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam mam mozliwosc kupna 1Gb Kingstona Cl3 za okolo 270 zl +/- i teraz pytanie czy ten ram jest dobry ?? czy mozecie cos polecic w tej cenie +/- ?? w jedej kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Szczerze mówiąc żadna rewelacja ;) Za 40 złotych więcej masz RAM z CL 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a jaki to jest ?? a KIngstone jest CL.2 lub CL 2,5 ten 1 gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 WIDZE ZE JEST DUZO ODPOWIEDZI :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) nie kupuj tej kosci bo ma cl3, jak nie chcesz RAMU do o/c to szukaj twinmosów ddr pc3200 1gb CL2.5 Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) kumpel ma te kingstony i zpokojnie lataja mu z cl3 na cl 2.5 wiec jak nic nie podkrecasz to bierz je :) Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Tzn nie umiem podkrecac ramu ale jak zmieie mobo na dfi infinity nf4 to moze zaczne sie w to bawic .czyli do podkrecania tylko proca i grafy te kingstony moga byc aczkolwiek co byscie mi polecili do tej ceny +/- pare zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) to moze inaczej mam okolo 300zl +/- na Ram 1GB ddr400Pc3200 i teraz pytanie co mozecie mi polecic ?? Zalezy mi na odpowiedzi bo w Poniedzialek chce kupić Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Bari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jak do 300 złotych to Korsarze z CL 2.5 [296 zł] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 napisalem w jednej kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...