pentliczek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Mam problem z pulpitem a raczej z tapetami :/. Loguję się na konto i gdy się ładuje moje konto pokazuje moją aktualną tapete (bez ikon) a jak się już załaduję wszystko to tapeta zmienia się na zwykłą (sam kolor) i ikony sa, wchodze wiec w wlasciwosci ekranu i gdy chce zmienic tapete to mam cos takiego i nie moge ani przesuwac suwaka w celu przegladania tapet ani zmienic na zadna z nich. Co się stało? :mur: Próbowałem restartować itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Moze jakies wirusy albo robale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 wirusów nie ma, właśnie skończyłem skanować sys, mam 3 konta na kompie i na 2 pozostalych sprawa z tapetami jest OK, a nie chce robic nowego konta bo tu mam ustawienia rozne itd. moge to jakos naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Poczytaj sobie: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=31936 np. przy opisie usuwania "Usuwanie fałszywej tapety Smart Security" masz podane co usunac w rejestrze zeby odblokowac. Wylacz tez Active Desktop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ograniczenia w rejestrze. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) wielkie dzięki za pomoc. http://www.windows.mocny.com/271,artykuly na searchengines nie mogłem wejść bo mi zapora ją blokuje nie wiem czemu ale tu jest to samo rozwiązanie. temat do zamknięcia. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...