Piotrux Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mialem dzis chwilke czasu i zamowiona karte super grace ati radeon 9500 pro 128ddr, pierwsze co mialem najmocniejszego i jedynago w tej chwili to celek 1700 na plycie shuttle cos tam z 256 ddr, wmontowalem potwora i zapalilem na win98se, dx8.1 i oryginalnych sterach od super grace 3dmarka2001 zeby zobaczyc co to potrafi..... i po chwili wyskoczylo na koncu ok. 7600 buuuu...... ale mam nadzieje zo to przez tego badziewnego celka i pewnie stare stery Narka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Na pewno przez badziewie celka ja mam na tej karcie 13 157 , ale będzie więcej jak kupie EP 8RDA+ , sądze że 14k uda mi sie przekroczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Najprawdopodobniej przez tego Celka to ale spróbuj trochę pobawić się w ustawieniach, a najlepiej przeinstaluj Winde. Ten Celek może nie jest hiper szybki ale nawet na niego 7500 to trochę mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja na tego celka i karte 9500 to chyba niezły wynik, ja bym se tę karte zmodyfikował na 9700 :) to może miałbyś z 10K na tym celku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 cih Radeona9500Pro nie zmodyfikujesz do R9700 jedynie 9500, ale i tak nie każdego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Fakt zdeko slabo. Ja na moim sprzecie mam kolo ~8300 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 pokrec troche prockiem i zobaczysz jak ounkty ida w gore to przez procka-bo blokuje :/ (napewno ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Nie kce mi sie bawic gratem=celek :lol: , wlozylem sprawdzilem wyszlo jak wyszlo... aha Sh4d0W winda byla swierzo instalowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 hmmm no to fakt troche malo nawet jak na celka ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Więcej by było na xp i ten celek też zamocny to nie jest. a ile masz na tym athlonie co w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 A czemu nie wzioles 9500 128MB? Nie chcesz modowac? :D. Jest sklep w ktorym sprzedaja juz zmodowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 BiAłY ja też szczerze mówiąć bedę brał Pro normlanego nie chce się bawić w modowanie, ATI nie jest głupi i w końcu wpadnie jak na dobre zablokować możliwośc modowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 BiAłY ja też szczerze mówiąć bedę brał Pro normlanego nie chce się bawić w modowanie, ATI nie jest głupi i w końcu wpadnie jak na dobre zablokować możliwośc modowania.W zasadzie o to ja bym sie nie bal, gorzej jest jak karta padnie :(, wtedy nie ma bata nikt gwarancji nie uzna i 800zł idzie w bloto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Co do wydajnosci celka w 3D to odsylam na strone www.tomshardware.com. Celek podkrecony na 3ghz wyraznie wypada gorzej od xp-ka 1700+ (ale tylko w 3d typu gry). Za to celek jest niezly do kodowania do divx, mp3 i innych typowo obliczeniowych zadan. Powiem jedno. P4 1.6a jest lepszy w 3d od celka 2.7 ghz. Sprawdzalem to sam (kolega ma dobry sprzet, abid bd7-2 pamieci geil pc3500 ( z usa) i celka 2.0 ). Celek na 2.75 ghz mial cos kolo 8k w 3dmarku a na moim p4 1.6 a podkreconym na 2 ghz bylo prawie 10 k. Niestety do gier celek sucks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Więcej by było na xp i ten celek też zamocny to nie jest. a ile masz na tym athlonie co w podpisie. Sprawdzic na tym co mam na dole nie moge bo mialem go jeden dzien :cry: (ale i tak se takiego zalatwie tylko sie musze u mafii zaporzyczyc :D ) w pracy i tyle. Dlatego sprawdzalem na celku bo akurat byl pod reka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 celek 478 to kanał, szybciej działa duron 1.3...intel sie postarał żeby przypadkiem nie miał nic wspólnego z p4 oprócz podstawki oczywiście. Miałem takiego przez krótki czas i już nigdy nie chce.. za to radka 9500 pro jak najbardziej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...