ki3x3k Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 czesc... mam asusika tusla2-c i jakos bios mialem wczesniej pustawiany ze win xp mi sie w kilka sekundek ladowal.... raz pasek ladowania przelatywal ale zachcialo mi sie przywrocic defaultowe ustawienia i teraz sie wolniej uruchamia.... co jak poustawiac zeby sie win znof tak bardzo szybko uruchamial ?!?!..... POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 moze cos z faka: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9637 szukanie nie boli.... SERIO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 no tam jest opis opcji ale skad bede wiedzial ze to akurat to..... moze ktos odpowiedziec na pytanie wyzej ??!?! PLIZZZZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie nikt nie mozeee...szukaj skumaj sam a pryda ci sie na przyszlosc a to tylko na gotowe...nie mozna tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 eh no dobra to musze szukac sam.... chyba nikt nawet nie wie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 eh no dobra to musze szukac sam.... chyba nikt nawet nie wie :P Ale ustawienie defaultowe czego ? jak chodzi o BIOS to polecam TUTAJ baw sie glownie w zakladce CHIPSET FEATURES SETUP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...