smagal Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam, mam sporo albumów ale składają się z dwóch plików *.ape (wszystkie piosenki w jednym pliku) i *.cue i mam zapytanie czym to wypalić żeby można było jak na normalnej płycie audio przełączać piosenki ?? dodam jeszcze że mam plugin do nero ale on tylko wypala ten plik *.ape (bo tego cue nie widzi) i w rezultacie mam to samo co na twardym (wszystkie piosenki w jednym) tylko że na płycie :( myślałem że wystarczy wypalić i będzie to normalna płyta cd audio a tu lipa taka... :( Proszę o pomoc. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Każdy program do wypalania sobie z nimi poradz. Dziwne że Nero tego cue nie widzi bo to jeden z najczęściej spotykanych formatów. Może masz złą nazwę pliku ape? Możesz to sprawdzić otwierając plik cue notatnikiem. Polecam Alkohol120% do wypalania obrazów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) sciagnij monkeys audio i rozpakuj do wave potem odpalasz cue w obraz i jest piekne bezstratne audio cd Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 nero łapie cue bez problemu, pokazujesz cue przez plik - otwórz i czekasz - dziwnie długo mu to zajmuje ale smouka no problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...