Gość Polak_1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam mam celerona 2.53 na s775 procesor ten na 4ghz na napiciu 1.425v strasznies ie grzeje i moje pytanie jest jakie mi chłodzenie polecacie p.s mam bloczek taki na allegro jest za 36zł.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam mam celerona 2.53 na s775 procesor ten na 4ghz na napiciu 1.425v strasznies ie grzeje i moje pytanie jest jakie mi chłodzenie polecacie p.s mam bloczek taki na allegro jest za 36zł.PozdrawiamW tytule chyba błąd zrobiłes. Jesli chodzi o bloczek, to powiedz ile chcesz na niego przeznaczyc. Masz juz jakies części oporcz tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 W tym dziale to polecą Ci raczej WC ewentualnie jakis hardcore typu FC ;] Z tym bloczkiem to nie wiem czy za duzo zwojujesz.. Tak czy inaczej brakuje Ci pompki,chlodnicy,wezy.. Albo zainwestuj w jakies dobre AC.. Poczytaj forum to sam sie przekonasz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) W tytule chyba błąd zrobiłes. Jesli chodzi o bloczek, to powiedz ile chcesz na niego przeznaczyc. Masz juz jakies części oporcz tego? niestety tylko ten bloczek, ale mnie zaskoczył za taka cene nie jest źle na athlonie 2.7na s754 na 1.7v w stresie HMM BYŁO MAŁO ALE NIE PAMIETAM DOKŁADNIE COS CHYBA KOLO 35*C nagrzewnice moge miec kadeta za 35zł, weze nie problem, pompka atman 304 z allegro za 40zł bodajrze. Ale wolał bym ac bo mama sie wkurza jak widzi wc:(.pogadam z tatą moze ja "przekełbasi" no ale nie o tym temat, wiec wolał bym jakies ac a najlepiej za 60zł, moze coś wiecej. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Polak_1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 AC - to jest Air Cooling czyli chłodzenie powietrzem.. A to jest dział o Chłodzeniu Wodnym czyli WC.. Pomyliles dzialy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 AC - to jest Air Cooling czyli chłodzenie powietrzem.. A to jest dział o Chłodzeniu Wodnym czyli WC.. Pomyliles dzialy.. wiem co to jest WC i AC a dział jest chłodzenie woda i inne metody to chyba AC tez sie do tego zalicza nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 oj dziecko od ac jest dział powyżej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 loops :| to przepraszam, niezauwarzyłem:) no to mi tu juz coś poledzcie nie bede zasmiecał forum jakimis zbetami:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ale i tak sie nie opłaca robić wc na takim bloku bo nie bedzie dużo lepsze niż boxowe chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ale i tak sie nie opłaca robić wc na takim bloku bo nie bedzie dużo lepsze niż boxowe chłodzenieNie wszystkim zależy na wydajności. Może u niego priorytetem jest cisza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 raczej nie wole wydajnosc, myslalem na pentagramem 120cu, ale cena:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) raczej nie wole wydajnosc, myslalem na pentagramem 120cu, ale cena:)juz lepiej freezera 64 ja mam freezera 4 @ zapinka od boxa(939) i działam pasywnie cały czas więcej niż 40*C sie nie pojawia aha jeśli masz intela to radze pozbierac i kupić nine wtedy masz wydajność! Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Jezeli cena pentagrama 120CU Cie przeraza, to nie zaczynaj z WC ;) Sprzedaj ten "blok" i uzbieraj sobie na Penta 80Cu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 miałem 80CU to sprzedałem z mmoim athlonem na s754 robił 2.7 sprzedalem za 500zl, ale nie o tym temat a kto mi kupi ten "blok"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Napisz do moda zeby przerzucił ten temat do odpowiedniego działu, bo burdelik robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...