kubson Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Mam problem z zamiana pliku "dem" na "mpeg" lub "avi" .... moze ktos zna jakis dobry program ktory by mi w tym pomogl , prosze piszcie jezeli umiecie to zrobic :) z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 .dem? Czy to czasami nie nagrane demo z jakiejś gry, Half-Life albo Unreal Tournament? O programie do konwersji plików z tym rozszerzeniem nie słyszałem. Przerabianie na avi: Converting a Counter Strike: Source demo into a Video file Podobno można te pliki odtwarzać programem Rewelator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 tak to jest demko z unreala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ...Fraps...?? Puszczasz demko w grze i zgrywasz obraz frapsem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ok juz sciagam frapsa ale moze pomogl bys mi ... tzn powiedz jak to mam zrobic dokladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zajrzyj do tych artykułów: Sposoby nagrywania gry Jak zrobić i przesłać nam film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 probowalem tym frapsem ale on nagrywa tylko 30 s i strasznie laguje ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 robie wszystko tak jak trzeba .... ale nagrywa sie z okropnymi lagami i tak samo sie odtwarza .... mysle ze mam za slaby kompu ter na zrobienie wlasnego demka :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...