Gość Uszatek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Cześć Jaki polecacie darmowy program do wypalania płyt CD/DVD. Wymagania jakie mam do tego programu to oprócz standardowych zapisów plików i audio: - możliwość zapisu płyt do plików obrazów *.iso i innych popularnych formatów, - nagrywanie z w.w. formatów na CD i DVD. Mam nagrywarki: NEC 3540A i LiteON 52327s A i jeszcze jedno: program musi być FREEWARE a nie iluś tam dniowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 CD BurnerXp Pro 3....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 www.cdrinfo.pl tam jest kupa takich programow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja również polece CDBurnerXP Pro 3. Świetny odpowiednik Nerona :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...