Gość Pioorek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam. Kupilem sobie te drukarke nie dawno i mam klopot. Drukarka drukuje mi niby ok, ale z 10 linijek dwie, lub trzy linijki sa niewyraznie wydrukowane. Tzn normlane ksztalty liter ale jaby za malo tuszu bylo ------------ tak normlanie powinna wydrukowac (te linie to jakies slowo) A ona mi drukuje tak: ---- ---- -- -- powiedzmy ze to jedno slowo jest - ucinane sa troche litery lub sa lekko widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 a tusz sie przypadkiem nie konczy?? ile juz drukowałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Wlasnie malo drukowalem, dla pewnosci zapuscilem nowy tusz i nic... dalej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Wlasnie malo drukowalem, dla pewnosci zapuscilem nowy tusz i nic... dalej to samo. zrób test dysz i ich dokładne czyszczenie moze to pomoże. Mam ta drukarke i nie mam takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) JAK ZROBIC TEN TEST I JAK WYCZYSCIC DYSZE? sry za caps Test sie dobrze drukuje. ? co robic? tekst zle a test przechodzi Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 w celu zrobienia testu dysz musisz wejsc w wlasciwosci drukarki. Najłatwiej to zrobic z panelu sterowania--> drukarki i faxy-->wlasciwosci--> konserwacja. Tam jest kilka testów i innych funkcji. Masz mozliwosc zrobienia fotki/scanu drukowanego tekstu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Niestety nie. Ale zrobilem kilka razy ten test i czysczenie i wyglada na to ze juz jest ok! Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Niestety nie. Ale zrobilem kilka razy ten test i czysczenie i wyglada na to ze juz jest ok! Dzieki. to jest chyba wlasnie najwieksza wada tych canonow ze jak postoja kilkanascie dni nieuzywane to trzeba zaraz czyscic dysze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...