Barszcz999 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Mam dwie klawiatury jedna pod USB a druga pod zwykłe wejście. Gdy chce odłończyć tą klawiature pod zwykle wejscie przestaje działać myszka. Dopiero jak podłończe spowrotem klawiature i ponownie uruchomie komputer myszka zaczyna działać. Chce sie pozbyć tej klawiatury ponieważ gdy są 2 podłończone to W Fifie same przeskakują drużyny. Co mam zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mam dwie klawiatury jedna pod USB a druga pod zwykłe wejście. Gdy chce odłończyć tą klawiature pod zwykle wejscie przestaje działać myszka. Dopiero jak podłończe spowrotem klawiature i ponownie uruchomie komputer myszka zaczyna działać. Chce sie pozbyć tej klawiatury ponieważ gdy są 2 podłończone to W Fifie same przeskakują drużyny. Co mam zrobić ??A w BIOSie masz włączone USB Keybord Support i USB Mause Support - enabled? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barszcz999 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Sam włańczałem inaczej klawiatura pod USB nie działała by. Ta klawiatura pod normalne wejscie jest zepsuta ale np jak na tej pod USB nacisne Num Lock to sie swieci dioda na tej starej. Ja juz nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...