Puffy Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Słyszałem że ma być pakiet nocny za stałą opłatą w Tp sa.Ktoś wie od kiedy i za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mi to i tak obojetne mam SDI :D :D :D. Ale modemowcy na pewnoby to docenili, szczeglni wyplacanie sie z rachunkow telefonicznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Słyszałem że ma być pakiet nocny za stałą opłatą w Tp sa.Ktoś wie od kiedy i za ile?Najlepiej, najpewniej, najszybciej.. INFOLINIA TPSA 0 801 321 123. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 EEE to by bylo nieoplacalne dla tepsy nikomu by nie zrywalo polaczen i wogole do pupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Słyszałem że ma być pakiet nocny za stałą opłatą w Tp sa.Ktoś wie od kiedy i za ile?Najlepiej, najpewniej, najszybciej.. INFOLINIA TPSA 0 801 321 123.CO TY !!! 8O Przecież w infiolini tpsa pracują sami niekąpetentni ludzie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Z tego co pamietam to od 22:00 do chyba 10:00 bylo 3zl za godzine. a od 10:01 do 21:59 bylo 6zl za godzine. Ale nie jestem pewny. To bylo dawno z 3 lata temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Z tego co pamietam to od 22:00 do chyba 10:00 bylo 3zl za godzine. a od 10:01 do 21:59 bylo 6zl za godzine. Ale nie jestem pewny. To bylo dawno z 3 lata temu :) eee impuls co 6 minut leci od 18:00 - 6:00 (6:00- chyba) i oczywiście w weekedny i święta.. a w pozostałych dniach i godzinach co 3 minuty... impuls kosztuje 0,35 pln i do tego zmniejszono Vat na te usługi z 22% na 7 % (ale łaskawcy :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Powiem tylko jedno: ŚMIERĆ TELEKOMPROMITACJI POLSKIEJ SA I FRANCE TELECOM Niech sobie w d... wsadzą te promocje, genialne oprogramowanie, biuro olewania klienta itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Podpisuje sie pod tym obiema recami i nogami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Podpisuje sie pod tym obiema recami i nogami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 uppss sorki cos za duzo wyskoczylo Cholerna TEPSA popsula cos quwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...