Kei Kikuchi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Plyta Gigabyte GA-8I945GMF, procesor Pentium D805, DDR2 512 MB /533 Goodram, zadnych dodatkowych kart. Zlozylem, podlaczylem, po wlaczeniu zasilania startuje na chwile, wlacza sie wiatrak na CPU, zapalaja diody. Po sekundzie wszystko sie wylacza. Sprawdzałem z dwoma zasilaczami. Co moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 zwarcie na mobo - z tego powodu jest to szybkie wylaczenie kompa, najlepiej jeszcze raz wszystko poskladaj i zobacz, czy zadne elemeny sie nie stykaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 wgraj nowy bios do mobo, powinno pomoc, podobnie mialem na P5LD2 i P5WD2 z 920 i 631. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kei Kikuchi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Sprawa sie przejasnila - jak do power-switcha podlacze reset, to wszystko pieknie chodzi (wlaczajac komp resetem). I co ja mam teraz z tym zrobic? :) EDIT: Sprawdzilem omomierzem, jest zwarcie na kabelku od power-switcha niezależnie od wciskania wlacznika na obudowie. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Kei Kikuchi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...