hojrak6 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam zastanawiam sie nad kupnem xboxa, ale dreczy mnie mysl ze moze poczekac na ps3 ?? Co myslicie czekac czy kupowac teraz? PS3 bedzie duzo lepszy od 360 ? Mniej wiecej cos tam czytalem o specyfikacjiach tych konsol i wydaje mi sie ze PS3 ma duzo lepsze bebechy? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Najpierw poczekaj do e3 (początek maja) i zobacz co Sony zaprezentuje. Jak Cie to nie przekona, to nie widze przeciwskazan, abys kupił X'a ;) Niech decyduja gry, ktore preferujesz. Jak lubisz Gran Turismo, MGS, Tekkeny to musisz czekac na PS3. Jesli preferujesz gry z PC i kilka nowych tytułów jak Viva pinata to kupuj X360. Ja jakbym mial kase to kupilbym teraz X360, a potem bym kupił PS3, bo to najlepsza opcja. Oczywiscie tez kupilbym Revo. A tak musze czekac do E3 i ocenic co i jak, bo niestety fundusze mam ograniczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Czekac nie bardzo jest na co niestety. Na x360 nie ma za wiele gier, ale pare jest swietnych i pozostale w zapowiedziach. PS3 hmm konsoli nie ma i pewnie dlugo jeszcze nie bedzie. Jesli masz telewizor HDTV to kup x360 i bedziesz bardzo zadowolony. Pamietaj ze gry na zwyklym tv wygladaja dosyc slabo aczkolwiek zauwazalnie lepiej niz na poprzednim xboxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja bym na twoim miejscu poczekal do jesieni, xbox znacznie stanieje, tak samo jak tv HDTV a moze ps3 okaze sie znacznie lepsze od x'a i bardziej bedzie ci sie podobac. Przeciez w wakacje i tak chyba grac nie bedziesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojrak6 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam To poczekam do ukazania sie PS3, wtedy sie zobaczy co lepsze. A ogolnie na dzien dzisiejszy ktora z nich teoretycznie jest lepsza pod wzgledem podzespolow ktore sie w nich znajduja ? (sorry ze nieprzeczytalem do konca watkow o nich, bo maja multum stron). Tak jak poczytalem niektore strony, to jedni pisza ze XBOX jest slabszy od ps3 technologicznie a inni na odwrot. Jak to jest, ktora oferoje lepsze technologie ? Xbox z tego co wyczytalem na jakies stronie ma 16/4 potokow a PS3 ? Ogolnie jest juz znana na 100% specyfikacja PS3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 teoretycznie xbox jest slabszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Xbox z tego co wyczytalem na jakies stronie ma 16/4 potokow a PS3 ?X360 ma 48 potoków z tym że są one zunifikowane. AnandTech twierdzi że Xenos wydajnosciowo jest porównywalny z R420 24potokową(wiem że takiej nie ma),czyli ustępuje x1800. Według ludzi z AGEIA RSX jest zbudowany w architekturze "7900+"- nikt nie wie co znaczy ten + - Czyli conajmniej 24/8. Ogolnie jest juz znana na 100% specyfikacja PS3 ?Nie. Na E3 dowiemy sie pełnej specyfikacji RSX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 teoretycznie xbox jest slabszyMozesz rozwinac ta teorie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Czekaj na premiere ps3, nie dość że xbox 360 napewno potanieje to ukażą się kolejne poprawione wersje. Bo to co sie teraz z nim dzieje to.... co czytam na forach to komuś pada xbox 360, niektórzy wymianali go po 2 razy, najczęsciej wysypuje się pamięci na grafice ( tak twierdzą serwisanci) Myśle że nowe wersje będą tylko lepsze. Do tego narazie 360 tka niczym nie zaskoczyła, w prawdzie mamy ładną grafike - ale jest taka sama historia jak z psp, narazie wiekszość gier to odgrzewane kotlety ze starych platform lub gry w które możemy sobie zagrać na innych platformach. Panowie gdzie te exlusivy? gdzie powiew świeżości? Ostatnio widziałem DOA 4 w akcji, prezentuje się bardzo dobrze, ale czasami miałem wrażenie że taką grafike mógł by pociagnąć stary xbox ( czy DOA 3 wiele odbiega od nowej częśći... no nie! ) . Widziałem gre na zwykłym TV 32 Panorama, może na lepszym dobiorniku i wyższej rozdziałce było by ładniej. trzeba poczekać jak bedzie wiecej dobrych gier, ukaże się ps3 i revo, ceny zejdą w dół, wtedy bedzie najlepszy okres na zakup konsoli. W tym momencie możesz na ten czas kupić starego xboxa lub ps2 - czeka cię masa zabawy i napewno wiecej lepszych gier. Przecież konsoli nie kupuje się dla lepszych bebechów :cry: to nie komp.. tu liczą się gry, exlusivy, a nie szpan przed kumplami jaką ona ma moc :) Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Przecież konsoli nie kupuje się dla lepszych bebechów :cry: to nie komp.. tu liczą się gry, exlusivy, a nie szpan przed kumplami jaką ona ma moc :) Z tym to bywa roznie - kolorowo i podluznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 OT: sialala - Ty cos piles/paliles tego wieczoru? Wszystkie Twoje ostatnie posty sa wyjatkowo radosne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 było spotkanie z denaturatosem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 OT: sialala - Ty cos piles/paliles tego wieczoru? Wszystkie Twoje ostatnie posty sa wyjatkowo radosne :P Bylem w kraju. Teraz pewnie mniej mnie bedzie, bo: 1. Buzz 2. Singstar 80's PL 3. X1800XL 4. Najnowszy Fight Night 5. Jakies 40 nowych filmow na DVD ;) A palic to ja pale na okraglo pani kierowniczko. Tak swoja droga to mnie nie chcieli wypuscic z Polski z tym X1800XL, bo mialem w bagazu podrecznym i durni celnicy na Lublinku szczekali, ze wywoze jakies dziwne rzeczy. Pol godziny tlumaczylem, ze to karta graficzna i nie sluzy do zbudowania bomby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja powiem tak. Czekaj, bo według najnowszego numeru OPM CRYSIS wyjdzie na PS3(narazie nie potwierdzone w 100%, ale coś w tym musi być). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Back AGAJN no wiec tak, wrocilem i moge pisac znof Teraz zaczynam sie zastanawiac czy opyla sie kupic xa czy ni, no wiem mowie, lepiej poszekac chociaz do e-fri ktore sie odbedzie w maju. Tyle na razie. Dzieci isc spac. Odbiuuuur.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Tak swoja droga to mnie nie chcieli wypuscic z Polski z tym X1800XL, bo mialem w bagazu podrecznym i durni celnicy na Lublinku szczekali, ze wywoze jakies dziwne rzeczy. Pol godziny tlumaczylem, ze to karta graficzna i nie sluzy do zbudowania bomby. Skad ja to znam... jak wywozilem kompa w czesciach w ubieglym roku to mnie antyterrorka zaszczuli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 witam podepne sie pod temat :] zastanawiam sie na kupnem iksa 360 pod taki tv http://www.samsung.com/pl/products/televis.../cw_29z308t.asp. no własnie jak to bedzie grac z tym tv ? duzo strace ? czy nie warto ? a i jeszcze jakie tytuły trzeba sprawdzic ? z gory dzieki pozdro, bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 idz do tematu o x360... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...