andixad Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Czesc. Mam XP'ka i chcialbym sie dowiedziec jak w nim mozna nowo utworzony folder ustawic na systemowy po to by, nie szlo go usunac. Chciałbym w ten sposob uchronic foldery z dokumentami, instalkami .. przed przypadkowym usunieciem. Najlepiej jak by mozna bylo zmieniac na systemowy we Wlasciwosciach danego folderu, tak samo jak jest mozliwosc zaznaczenia 'Ukryty' czy 'Tylko do odczytu'. Prosze o porady, z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 a nie wystarczy w prawach do katalogu ustawić wszystkim (oraz sobie) prawa tylko do odczytu? Ale jakby co to masz linka - full programów do ochrony folderów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Total Commander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 gpedit.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Total Commander TAK TYLKO TOTAL COMMANDER LUB WINDOWS COMMANDER>>>MIAŁEM TO SAMO Daje link do TOTALA http://www.techspot.com/downloadget.php?id...87215426dd897b8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jestem w TotalComanderze. Mam zaznaczony folder ktory chcialbym teraz ustawic jako systemowy. Jak to teraz ustawic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jestem w TotalComanderze. Mam zaznaczony folder ktory chcialbym teraz ustawic jako systemowy. Jak to teraz ustawic??? O_o Górne menu: Pliki/zmień atrybuty, zaznacz "systemowy". Ewentualnie "attrib +s nazwa_katalogu" w wierszu poleceń w Totalu albo w CMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) A czy w samym XP'ku nie mozna w tak latwy sposob ustawic? Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez andixad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Nie wiem... wpisanie jednej linijki w wierszu poleceń (cmd) idzie mi szybciej niż klikanie na jakimś pliku i szukanie tego... Zresztą nie wiem czy akurat jest możliwość ustawienia +s w ogóle we właściwościach- mam tylko "do odczytu", "ukryty", w zaawansowanych jeszcze "archiwalny". Systemowego nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...