Panek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Proste pytanie. Czy warto kupowac kingstony czy rownie dobrze wyjdzie sie na pamieciach major? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Proste pytanie. Czy warto kupowac kingstony czy rownie dobrze wyjdzie sie na pamieciach major?Kupowanie kosci Kingstona to loteria, bo ta firma robi pamieci na roznych kosciach nanya, samsung etc. Nanya tak sobie sie kreca ja mialem 128mb cl 2,5 266 i krecily sie przy max taimingach na 150MHz, a sa takie DDR333 cl 2 albo 2,5 co ida na najwiekszych taimingach na 200MHz i sa na kosciach winbonda tak to sie chyba pisze:D. Co do kosci majro nie wypowiem sie bo nie mialem nigdy takich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 prosta odpowiedz poszukaj a znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja bym stawial na Kingstonki Robia dobre kostki, mialem juz wiele egzemplarzy i nie zawiodlem sie na zadnych. A co do "major"..nie wiem nic na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Pamięci major sprzedawane w niektórych sklepach to pamięci róznych dobrych firm: samsung, nanya, infineon. A Kingstony to kingstony robione też na różnych kościach: samsung, nanya. Wybór należy do ciebie. Moje zdanie jest takie: równie dobrze wyjdziesz na "majorach" ale to zależy (jak to z pamięciami). najlepiej dogadaj się ze sprzedawcą, że jakby coś nie tak to możesz wymienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ja bym jednak stawial na majory. a najbardziej to samsung... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...