Shakell Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jakich polecacie bukmacherów zarówno internetowych jak i tradycyjnych?? Ja w mieście mam STS i Totomixa (czy jakoś tak :) ) Gdzie można łatwo opłacalnie obstawiać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Z internetowych to sportingbet.com i betandwin.com Z tradycyjnych no to oczywiście Toto i STS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Osobiscie - jako osoba ktora przegrała i wygrala spore kwoty :D - polecam Toto - Mixa - o wiele lepsza obsługa i mozliwosc anulowania kuponu do 15 min ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 www.bets.tox.pl to stronka na temat obstawiania :) a co do bukmacherow to profesjonal, sts, bet-at-home :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ehmm ale żeby obstawiać trzeba mieć 18 lat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Z normalnych nie wirtualnych polecam Profesjonal, Milenium i oczywiście TotoMix, STS(tu po raz pierwszy coś obstawiałem i nawet wygrałem :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ehmm ale żeby obstawiać trzeba mieć 18 lat??Teoretycznie trzeba mieć, ale bez nieletnich obroty bukmacherów spadają o co najmniej kilka %, więc oni nie przestrzegają tego przepisu :) (tak jet w moim mieście :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 hmmm a dużo osób na forum bawi się w to? Może założymy osobny wątek? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 hmmm a dużo osób na forum bawi się w to? Może założymy osobny wątek? :) Można by założyć i zobaczyć jak się rozwinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a może po prostu skorzystamy z tego wątku, coby nie śmiecić? na pczoatek dam mój kupon na jutro: Jihlava - Sparta Praga 2 Zagłębie - Wisła Pł. 1 Arsenal - Villareal 1 Tenis, Monte Carlo: Federer - Martin 1 Stepanek - DiMauro 1 Kiefer - Llodra 1 Gaudio - Acasuso 1 Acasuso/Priedo - Knowles/Nestor 2 total odds - 18.59 Stawka - 10zł Wygrana - 167.30zł Mam nadzieję ze wejdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a może po prostu skorzystamy z tego wątku, coby nie śmiecić? na pczoatek dam mój kupon na jutro: Jihlava - Sparta Praga 2 Zagłębie - Wisła Pł. 1 Arsenal - Villareal 1 Tenis, Monte Carlo: Federer - Martin 1 Stepanek - DiMauro 1 Kiefer - Llodra 1 Gaudio - Acasuso 1 Acasuso/Priedo - Knowles/Nestor 2 total odds - 18.59 Stawka - 10zł Wygrana - 167.30zł Mam nadzieję ze wejdzie ;] Powinno wejść ale kto wie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 hmmm no tak ale z tym nigdy nic nie wiadomo ;) w swojej karierze wydałem około 300-400zł, a za wygrane zakupiłem monitor z podpisu, więc można na tym się dorobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 hmmm no tak ale z tym nigdy nic nie wiadomo ;) w swojej karierze wydałem około 300-400zł, a za wygrane zakupiłem monitor z podpisu, więc można na tym się dorobić... Mój ojciec(hazardzista :D) miał kiedyś miesiąc, że na wydane 100zł wygrał 1000zł ale ja to takiego szczęścia nie mam ale coś wygrałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Korona-Lech 1 1,90 Zagłębie-Wisła Pł. 1 1,70 Newcastle-WBA 1 1,72 Mainz-Bayern 2 1,62 Sacramento-Seattle 1 1,35 Atlanta-Miami 2 1,60 2 zł. = 35 zł To są raczej pewniaki i dlatego tak niska wygrana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Znow... sts. W zeszlym roku tak gralemz e chyba z 3 dyszki jestem do tylu, ale moze teraz sie uda ;] Raz nawet postwaiilem max meczy (czyli 32, chyba) i bylo ok 50k zł za 2zł do wygrania :], ale pare meczy nie siadlo niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja pamietam jak obstawialem ME i Beckam sie trafil tego karnego a to byl ostatni mecz bylem na niego tak zly :[ a weszlo by 100zl gdyby nie on :[ :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja pamietam jak obstawialem ME i Beckam sie trafil tego karnego a to byl ostatni mecz bylem na niego tak zly :[ a weszlo by 100zl gdyby nie on :[ :[ Ja tam nie oglądam tego co obstawiam ;) bo się tylko denerwuje niepotrzebnie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Korona-Lech 1 1,90 Zagłębie-Wisła Pł. 1 1,70 Newcastle-WBA 1 1,72 Mainz-Bayern 2 1,62 Sacramento-Seattle 1 1,35 Atlanta-Miami 2 1,60 2 zł. = 35 zł To są raczej pewniaki i dlatego tak niska wygrana. nie ryzykowałbym, Lech jest nieobliczalny a i WBA walczy o pozostanie w lidze. Miami też mi już pare kuponów utopiło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) nie ryzykowałbym, Lech jest nieobliczalny a i WBA walczy o pozostanie w lidze. Miami też mi już pare kuponów utopiło ;) Sacramento - no nie wiem... Usun to zdarzenie z kuponu. Moznaby poproscic jakiegos moderatora - i ladnie zatytulowac ten topic - same typy i komentarze oczywiscie ! :wink: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 proponuje tytuł: Wątek bukmacherski ehh dziś wyszło mi wsyzstkie mecze prócz Rochusa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 proponuje tytuł: Wątek bukmacherski ehh dziś wyszło mi wsyzstkie mecze prócz Rochusa :/ Słabo troche :-| Ja na dziś nie mam kuponu :wink: Jutro już będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kurrrrr... Lipa z tym kuponem <_< . Korona umoczyła, Kiełbasa znowu strzelił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja jutro prawdopodobnie pusze dwa kupony w toto-mixie: na jednym: arsenal - villareal 1 (1.60) zagłebie - wisła p 1 (1.70) i strzeli/nie strzeli arsenal 1 (1.15) villareal 2 (2.10) zagłebie 1 (1.17) jeden i drugi pewnie za 2 dyszki puszcze ;] mam nadzieje ze wygram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 strzeli/nie strzeli arsenal 1 (1.15) villareal 2 (2.10) zagłebie 1 (1.17) Kolega nie wie ze nie mozna laczyc dwoch zdarzen z tego samego meczu na jednym kuponie ? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mala poprawka do drugiego kuponu: Łęczna - Groclin X2 (1.32) Villareal SN1 2 (2.10) Zagłebie SN1 1 (1.17) Federer - Martin 1 (1.10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Więc to mój kupon na dziś: Jihlava-Sparta P 2 (1,56) Newell's-The Strongest 1 (1,32) Besiktas-Gaziantep 1 (1,42) Austria W.-Ried 1 (1,50) Czechy-Słowacja 1 (1,80) Finlandia-Dania 1 (1,20) Prokom-Polpharma 1 (1,05) Anwil-Turów 1 (1.12) Tau Ceramica-Bilbao Basket 1 (1,12) Nadal-Lisnard 1 (1,03) Za 2zł do wygrania 23,10zł Może wejdzie ;) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jaaau jak sie temat rozrósł. hehe może ktoś by mi przykładowo doradził co najbardziej opłaca się obstawiać (politykę!!!!! kto 10 lat temu powiedziałby że chłop blokujący przejścia graniczne zostanie wicepremierem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Więc to mój kupon na dziś: Jihlava-Sparta P 2 (1,56) Newell's-The Strongest 1 (1,32) Besiktas-Gaziantep 1 (1,42) Austria W.-Ried 1 (1,50) Czechy-Słowacja 1 (1,80) Finlandia-Dania 1 (1,20) Prokom-Polpharma 1 (1,05) Anwil-Turów 1 (1.12) Tau Ceramica-Bilbao Basket 1 (1,12) Nadal-Lisnard 1 (1,03) Za 2zł do wygrania 23,10zł Może wejdzie ;) Za dużo zdarzeń i naprawdę bardzo małe szanse na wygraną. Chociaż pewniaki. Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A ja mam pytanie z innej beczki : Znacie jakieś strony gdzie dokładnie wyjaśniają gre w pokera dobieranego/brydża. Bo wstyd się przyznać, ale jeszcze nigdy nie miałem okazji żeby się nauczyć :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Za dużo zdarzeń i naprawdę bardzo małe szanse na wygraną. Chociaż pewniaki. Zobaczymy może wejdzie :wink: Chociaż fakt za dużo ich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...