dzej Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no panowie wreszcie cos weszlo :D za 20 zl villareal sn1 2 zagłebie sn1 1 wygrana 44.30 i znow za 20 zl zagłevie 1 villareal 1 wygrana 49zl razem 93.30 - 40 zł = 53.30 na plus :D powoli odbijam od dna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Bardzo dobre typy. Pewniaki, a na dodatek wygrana całkiem, całkiem :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 A ja mam pytanie z innej beczki : Znacie jakieś strony gdzie dokładnie wyjaśniają gre w pokera dobieranego/brydża. Bo wstyd się przyznać, ale jeszcze nigdy nie miałem okazji żeby się nauczyć :oops: google djud. Wyszukaj stronke 'liquid poker' swego czasu byl tam bardzo dobry 'tutorial' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Więc to mój kupon na dziś: Jihlava-Sparta P 2 (1,56) Newell's-The Strongest 1 (1,32) Besiktas-Gaziantep 1 (1,42) Austria W.-Ried 1 (1,50) Czechy-Słowacja 1 (1,80) Finlandia-Dania 1 (1,20) Prokom-Polpharma 1 (1,05) Anwil-Turów 1 (1.12) Tau Ceramica-Bilbao Basket 1 (1,12) Nadal-Lisnard 1 (1,03) Za 2zł do wygrania 23,10zł Może wejdzie ;) Weszło Mi B) Dziś znowu trzeba coś puścić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 a ja wczoraj puscilem swoj pierwszy kupon. w Toto mix'ie. w weekend sie okaze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A ja się chyba zarejestruje w sportingbecie - na brata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja sie zarejstrowalem w srode w sportingbecie, w czwartek zrobilem przelew na 100 zl i w piatek bylo 200 zl na koncie :> @gREG_PG no to jeszcze masz czas zeby z tego zrezygnowac bez szkody na swoim portfelu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zaczęły się MŚ, więc idę do buka :D Na razie takie kupony wymyśliłem : I Niemcy-Kostaryka 1 1.35 Anglia-Paragwaj 1 1.60 Trynidad i Tobago-Szwecja 2 1.30 Angola-Portugalia 2 1.35 Włochy Ghana 1 1.50 10 zł -> 51,20 II Hiszpania-Ukraina 1 1.85 Australia-Japonia 2 2.50 Serbia-Holandia 2 1.85 Usa-Czechy 2 2.00 2 zł -> 30,80 Mamm nadzieję, że wejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 hehehe zacznie sie chodzenie do ...."złodzieii" jakiś czas temu sie kompletnie z tgo wyleczyłem, ale teraz hehee 3ba 3ba postawić noi oczywiście czystą jedynkę na POLSKĘ ;D...../niewiem czemu ale jakoś wiem że wygrają ;D/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tez gram czesto. Mam w okolicy Totomix'a, STS i Milenium ( www.wzbmilenium.pl ) gram w tym ostatnim poniewaz ma zazwyczaj najwyzsze kursy. Najwieksze fora typerskie: http://forum.typosfera.pl/index.php http://www.typujemy.pl/forum/index.php Czesto na te stronki zagladam. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaczęły się MŚ, więc idę do buka :D Na razie takie kupony wymyśliłem : I Niemcy-Kostaryka 1 1.35 Anglia-Paragwaj 1 1.60 ja dałem 1X Trynidad i Tobago-Szwecja 2 1.30 Angola-Portugalia 2 1.35 Włochy Ghana 1 1.50 10 zł -> 51,20 II Hiszpania-Ukraina 1 1.85 1X Australia-Japonia 2 2.50 bankowo ci nie wejdzie Serbia-Holandia 2 1.85 ok Usa-Czechy 2 2.00 ja dałem 12 2 zł -> 30,80 Mamm nadzieję, że wejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Te podpórki może i potrzebne w niektórych meczach, ale ja gram bez nich. Nie rozumiem, dlaczego Japonia ma nie wygrac z Australią ? Nawet Niemcy mieli kłopoty z Japońcami, a to już o czymś świadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 1t zauwaz ze niemcy od dawna nie wygrali z nikim z wyzszej polki, tak wiec gadanie ze nawet szwaby mieli klopoty z japonczykami jest bez sensu, ale znowu australia nie jest jakos piekielnie silna. boje sie ze japonczycy moga nie wytrzymac trudow turnieju (bylo to widac w koncowce meczu z niemcami) i o ile pierwszy mecz moga wytrzymac to w nastepnych nie bedzie juz tak rozowo, no a australia bedzie swietnie taktycznie przygotowana. moga byc taka grecja mistrzostw swiata, chociaz pewnie z grupy nie wyjda ;] ale stawianie meczu japonia - australia to jest duze ryzyku i napewno nie jest "pewniakiem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 radze z podpórka dac bo ja sie przejechałem na Holendrach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) JA wrzuciłęm 100 zł do bet at home do tego dostałem gratis 100 zł i mam 200 zł na obstawianie raczej miałem bo już poszły zakłady na MŚ jeśli pójdzie dobrze to już w niedziele będzie na koncie 380 zł jak średnio to 260 jak źle to 0 :] , ale stawki tak dobre , że żal było nie wpłacić. Co do tych typów: I Niemcy-Kostaryka 1 1.35 (JAK NAJBARDZIEJ) Anglia-Paragwaj 1 1.60 (ANGOLE SĄ W GAZIE POWINNI SOBIE SPOKOJNIE PORADZIĆ) Trynidad i Tobago-Szwecja 2 1.30 (JAK DLA MNIE PEWNIAK) Angola-Portugalia 2 1.35 (TEGO WOLAŁEM NIE OBSTAWIAĆ BO O ANGOLI NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA) Włochy Ghana 1 1.50 (TEGO NIE OBSTAWIAM WIETRZE REMIS I TO 0-0) 10 zł -> 51,20 II Hiszpania-Ukraina 1 1.85 1X (UFF JA BYM RACZEJ STAWIAŁ PRZEWROTNIE 2 LUB X2) Australia-Japonia 2 2.50 (CIĘZKO POWIEDZIEĆ RACZEJ W STRONĘ REMIS 1 ) Serbia-Holandia 2 1.85 (TEGO NIE OBSTAWIAM KTO WIE CO SIĘ ZDARZY KAŻDY WYNIK MOŻLIWY) Usa-Czechy 2 2.00 (JEDNAK CZECHY USA GRA CAŁKIEM NIEŹLE MIMO WSZYSTKO CZECHY TO CZECHY) Moje typy na pierwszą rundę: Niemcy - Kostaryka 1 Anglia - Paragwaj 1 Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej 1 Meksyk - Iran 1 Czechy - Stany Zjednoczone 1 Korea Południowa - Togo 1 Brazylia - Chorwacja 1 Inne mecze to dla mnie zagadka więc w pierwszej kolejce będe obstawiał tylko wyżej wymienione Edytowane 8 Czerwca 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) To ja dam 2 moje stawka 100zł EW 200 Pt 09/06/06 18:00 Germany - Costa Rica Mistrzostwa Świata - Mecze 1 1.27 So 10/06/06 18:00 Trinidad-Tobago - Sweden Mistrzostwa Świata - Mecze 2 1.23 N 11/06/06 15:00 Serbia and Montenegro - Holland podwójna szansa Mistrzostwa Świata - Mecze X2 1.20 So 10/06/06 15:00 England - Paraguay podwójna szansa Mistrzostwa Świata - Mecze 1X 1.09 stawka 10zł EW 100 Pt 09/06/06 18:00 Germany - Costa Rica Mistrzostwa Świata - Mecze 1 1.27 So 10/06/06 15:00 England - Paraguay Mistrzostwa Świata - Mecze 1 1.62 So 10/06/06 18:00 Trinidad-Tobago - Sweden Mistrzostwa Świata - Mecze 2 1.20 So 10/06/06 21:00 Argentina - Ivory Coast Mistrzostwa Świata - Mecze 1 1.50 N 11/06/06 15:00 Serbia and Montenegro - Holland Mistrzostwa Świata - Mecze 2 2.00 N 11/06/06 21:00 Angola - Portugal Mistrzostwa Świata - Mecze 2 1.38 sorki za taki rozkład ale nie chciało mi sie spisywac tylko przekopiował z ekspekta :D ale msle ze w miare czytelnie jest ;) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Niemcy - Kostaryka 1 Anglia - Paragwaj 1 Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej 1 Meksyk - Iran 1 Czechy - Stany Zjednoczone 1 Korea Południowa - Togo 1 Brazylia - Chorwacja 1 Inne mecze to dla mnie zagadka więc w pierwszej kolejce będe obstawiał tylko wyżej wymienione Nie wiem, czy Argentyna jest aż takim pewniakiem. WKS ma kilku świetnych graczy z Europy (Drogba, Toure) i mogą wywalczyc przynajmniej remis z Argentyną. Co do reszty to tak... chociaż Meksyk-Iran. Nie wiem na co stac Meksyk, a Iran to wielka niewiadoma dla wszystkich. Także kurs jakiś taki marny (1,50), więc ja nie jestem przekonany. Co do mojego wcześniejszego kuponu. Ten za 10 zł to są pewniaki i myślę, że powinno spokojnie wejśc. Drugi (za 2 zł) ma o wiele mniejze szanse na wejście i jest tam sporo niewiadomych (dlatego za 2 ). Sawyer188 Jakieś niskie te kursy. W Toto są wyższe o ok. 10 gr. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Sawyer188 Jakieś niskie te kursy. W Toto są wyższe o ok. 10 gr. wpłaciłem wczoraj kaske do bah'u mam nadzieje ze jutro bedzie :D aż zajrze jutro do totmixa:D mam nawet karte ligi mixu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jakies wieksze roznice pomiedzy toto a sts'em?? Bo jutro chyba trzeba bedzie sie wybrac i troche poobstawiac a bede to robil pierwszy raz[pora zbierac na grafike:> ] i nie wiem gdzie sie wybrac...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie wiem, czy Argentyna jest aż takim pewniakiem. WKS ma kilku świetnych graczy z Europy (Drogba, Toure) i mogą wywalczyc przynajmniej remis z Argentyną. Co do reszty to tak... chociaż Meksyk-Iran. Nie wiem na co stac Meksyk, a Iran to wielka niewiadoma dla wszystkich. Także kurs jakiś taki marny (1,50), więc ja nie jestem przekonany. Argentyna raczej dla mnie pewniak , a jeszcze za 1,5 to tylko stawiać na ten mecz , co do Meksyku masz rację Iran może być czarnym koniem w tej grupie , ale jakoś ta Irańska piłka mnie nie przekonuje tym bardziej , że oni grają ostro i łatwo ich wyprowadzić z równowagi mogą nie wytrzymać napięcia , mogą też tego nie wytrzymać sendziowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Jakies wieksze roznice pomiedzy toto a sts'em?? Bo jutro chyba trzeba bedzie sie wybrac i troche poobstawiac a bede to robil pierwszy raz[pora zbierac na grafike:> ] i nie wiem gdzie sie wybrac...;]Wejdż na www Toto i STS'a i porównaj kursy. Idż tam, gdzie są większe :D :D A różnic miedzy nimi (oprócz kursów) nie ma żadnych. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 dla mnie totomix jest lepszyponieważ oferuje usługe typowania wyników totolotka czy padnie czy nie itp.. największa kase na bukmacherce ciagne własnie z progresji na remis w multilotku :blink: wiec srawa dla mnie prosta:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wejdż na www Toto i STS'a i porównaj kursy. Idż tam, gdzie są większe :D :D A różnic miedzy nimi (oprócz kursów) nie ma żadnych. No i poszedlem do Toto bo kursy były wieksze :) Zobaczymy po dzisiejszym wieczorze, narazie postawilem niewiele , od tak zeby pobrobowac hazardu i dozbierac drobnych (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A Ja po zakuponami z meczami postawilem w betandwin na ewentualnych krolow strzelcow : PAULETA stawka 5zl kurs 34.00 - uwazam ze jest niezla szansa bo Portugalia ma nie trudna grupe a ostatnie bramki strzela prawie tylko Pauleta HENRY stawka 5zl kurs 13.00 -bo ja wiem chyba dlatego ze duzo osob liczy na Henrego , pozatym w osobnym kuponie postawilem na to ze francja dojdzie Polfinalu ZURAWSKI stawka 3zl kurs 201.00 -czysty patriotyzm :D ale za to niezle bym wyjal na wypadek cudu :) ADRIANO stawka 5zl kurs 13.00 -moim zdaniem najprawdopodobniejszy kupon , jest to rasowy strzelec w sparingach wbijal po 2-3 bramki po zatym Brazylia dojdzie bardzo wysoko , wbrew obiegowym opinia uwazam ze Ronaldo sie wypalil a Ronaldinho jest raczej w tej druzynie pomocnikiem jak egzekutorem wiec na ewentualnego krola strzelcow Brazylii pasuje mi wlasnie ADRIANO. ciekawy jestem co o tym myslicie , komentarze mile widziane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A Ja po zakuponami z meczami postawilem w betandwin na ewentualnych krolow strzelcow : PAULETA stawka 5zl kurs 34.00 - uwazam ze jest niezla szansa bo Portugalia ma nie trudna grupe a ostatnie bramki strzela prawie tylko Pauleta HENRY stawka 5zl kurs 13.00 -bo ja wiem chyba dlatego ze duzo osob liczy na Henrego , pozatym w osobnym kuponie postawilem na to ze francja dojdzie Polfinalu ZURAWSKI stawka 3zl kurs 201.00 -czysty patriotyzm :D ale za to niezle bym wyjal na wypadek cudu :) ADRIANO stawka 5zl kurs 13.00 -moim zdaniem najprawdopodobniejszy kupon , jest to rasowy strzelec w sparingach wbijal po 2-3 bramki po zatym Brazylia dojdzie bardzo wysoko , wbrew obiegowym opinia uwazam ze Ronaldo sie wypalil a Ronaldinho jest raczej w tej druzynie pomocnikiem jak egzekutorem wiec na ewentualnego krola strzelcow Brazylii pasuje mi wlasnie ADRIANO. ciekawy jestem co o tym myslicie , komentarze mile widziane ;] Coś z tego powinno wejśc. Mnie też Adriano wydaje się najprawdopodobniejszym królem strzelców. Ale jeśli Hiszpania zajdzie daleko, to Fernando Torres jest kandydatem, i to bardzo poważnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dyche to tylu dzieki naszym "wspanialym orłom". Jutro ide poobstawiac inaczej...musze sie odegrac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 hehe a ja gralem z podpurka POLSKA lub EKWADOR , no ale zeby mi caly kupon wszedl musi POLSKA wygrac z Kostaryka :? a to juz chyba nie takie proste , przynajmniej dla "orłów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja nie postawiłem na Polskę, ale na Niemcy i jestem z siebie dumny. Jeszce tylko Anglia, Szwecja, Włochy i Portugalia i jestem do przodu :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Anglia - Paragwaj Szwecja - Trynidad Tobago ARGENTYNA - WYBRZEZE K.SLON. Chyba 1 1 1...taknei? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja bym sie nad tym 3rd zastanowil... Wybrzeze moze namieszac ci na kuponiku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...