McGreg Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 czesc ludzie! co sadzicie o zasilaczy BRITT 550W czy jest to w miare dobra firma??a drugi to Thermaltake 430W. mam dylemat. pomozcie prosze Pozdraiwam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 O britt'cie pierwszy raz słysze ale cos mi sie wydaje ze nie jest to warte uwagi (chociaz moge sie mylic) a thermaltake raczej powinien byc dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 holly shit, wrong forum !! jest inny dział dla zasilaczy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ale zwie sie calkiem fajnie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Niech ten temat zostanie przeniesiony, a co do zasiłki to lepiej Fortrona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie ma takich zasilaczy - BRITT - gdzieś Ty to znalazł ??? Przeszukałem Google i nawet śladu nie ma o takiej firmie !!! Ale jest BRIT : http://www.spotonuk.com/info~Itemcd~119018...No~550Watts.htm Jak gość nie potrafi napisać poprawnie nazwy firmy to sa takie efekty ! W sumie to nie ma tam żadnych danych o tym zasilaczu, czyli złom za 18 funtów. Pozdr. :cry: Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Kup sobie TAGANA 430 U15 Easy Con mam i w 100 % polecam każdemu. Jak cie cena nie przeraża to naprawdę polecam ten zasilacz. Jest godny zaufania, Jeśli chcesz sam poszukać dobrych i tanich zasilaczy polecam stronę Zenfist B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...