wegorz91 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Czy ktos mi powie co to za nakladka załacze foto : Bardzo prosze o pomoc bardzo mi sie spodobało to i nie wiem jak to zainstalowac a co gorsze nie moge tego nigdzie znalesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Z tego co widze to jest tu Vista Inspirat Pack + Samurize. Tyle. Powinieneś znaleźć w googlach. U mnie instalka tego ma nazwę: Pack_Vista_Inspirat_1.1.exe Może pomoże. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 z nakladka sobie poradzilem, tylko nie moge dojsc do tego jak zrobic rzeby mi wyswietlalo info o procu ram..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Samurize. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Samurize. Narazie udalo mi sie cos takiego znalesc w tym programiku:) teraz musze jeszce chyba cos dograc zeby bylo tak jak na tej fotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Nic nie trzeba dogrywać, w aktualnej wersji samurize wtyczka advancedmediainfo jest wbudowana, trzeba tylko dodać do konfigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Nic nie trzeba dogrywać, w aktualnej wersji samurize wtyczka advancedmediainfo jest wbudowana, trzeba tylko dodać do konfigu.kurcze nie moge tego znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Bierzesz tak: - ppm na ikonkę samurize, Edit config file, - meters / add / plugins / advancedmediaplayerinfo.dll - ustawiasz gdzieś i wybierasz, co ma pokazywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) kurcze nie moge tego znalescPPM na ikonie w trayu=>select config file=>media=>advmediainfo Musisz mieć MBM lub speed fana Dziś to zainstalowałem i jestem zachwycony :D grzmot mnie ubiegł,nie miałem strony odświeżonej... :) Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez WormBoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mozesz pokazac jak to wyglada u ciebie?? bo mi to cos nie wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 W dziale Oprogramowanie jest caly topic o modowaniu pulpitu, w tym o Samurize (przyklejony zreszta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...