elh Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zainstalowalem najnowsze Omegi (bazujace na 6.3) i co bym nie zrobil mam 60Hz, do tej pory bylo ok. Sprobuje zwykle 6.4, ale czemu tak sie dzieje, nawet RefreshLock w ATT nic nie zmienia, nawet na pulpicie jest 60Hz w kazdej rozdzielczosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zainstalowalem najnowsze Omegi (bazujace na 6.3) i co bym nie zrobil mam 60Hz, do tej pory bylo ok. Sprobuje zwykle 6.4, ale czemu tak sie dzieje, nawet RefreshLock w ATT nic nie zmienia, nawet na pulpicie jest 60Hz w kazdej rozdzielczosci... Control Panel -> zakładka Ekran -> Klikasz na monitorze i ustawiasz max rozdzielczość i odświeżanie Zapewne masz tam ustawione na 60hz :) Dlatego Ci blokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Control Panel -> zakładka Ekran -> Klikasz na monitorze i ustawiasz max rozdzielczość i odświeżanie Zapewne masz tam ustawione na 60hz :) Dlatego Ci blokuje. Dzieki za pomoc, po poludniu jak bede w domu to sprawdzę, przepinalem ostatnio monitor i zapewne dlatego mi sie zresetowalo... Pozdrawiam, elh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...