Skocz do zawartości
Przemol^N

Programy O Grach W Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś wspomniał o Game Network - kiedyś oglądałem to nałogowo, do czasu aż w ramówkę stacji weszły jakieś durne tv-teleturnieje i inne shopy. Umowa z cyfrą się skończyła, a jako że nie przedłużałem to więcej nie pooglądam sobie GN.

Review Territory - program w porządku, z jednym małym wyjątkiem, może zapodam cytat z głowy : "Chłopie, w tej grze jest straszna latencja myszki" :) To pogrubione słowo jakoś mi nie pasuje i wywołuje u mnie ataki śmiechu. Ale ogólnie to program jest ok, ostatnio robili test jak daleko można stać i zarazem grać na bezprzewodowym kontrolerze do ps2, wyszło im bodajże 35m. W następnym odcinku ma być o tym, jak "rozbawić" kobietę wibrującym joypadem :)

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A komu morrowind dobrze chodzi? ;]

Chyba chciales spytac komu chodzi zle :) Oblivion prawie kazdemu chodzi dobrze a Morrowind to zasuwa az uszy pekaja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba chciales spytac komu chodzi zle :) Oblivion prawie kazdemu chodzi dobrze a Morrowind to zasuwa az uszy pekaja :D

Ta jasne Oblivion kazdemu dobrze... dobry zart. Tak samo Morro - bez tweakera to sobie nawet na najmocniejszym sprzecie nie pograsz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazwa tego programy, czli GRAMY niebezpiecznie mi sie kojarzy z czynnoscia co z graniem nie ma nic wspolnego ;]

*RAMY

A jak juz jestemy przy tematach programow o grach, to kojarzycie tych Janków z Hypera? no nigdy nie zapomne jak sie usmialem gdy testowali Colina 2003 czy 2004 i gosc cala trase obijal sie o ploty i to na 1! :lol2:

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli o testowaniu samochodowek to pamietam w Gameboxie gdy testowali RBR.

Czlowiek gral na padzie z widoku zza samochodu itak kaleczyl, ze prawie spadalem z krzesla.

Oczywiscie oceny byly zanizane bo nie poczerpal za wiele przyjemnosci z gry :]

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że nie ma co się rozwodzić wiecej nad biedą w postaci programu GRAMY...brrr....Ewentualnie przemianować topic na taki w którym będziemy oceniać ogólnie różne, różniste programy o grach na naszych rodzimych stacjach i nie tylko ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi