m40 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam pytanie, właśnie zakupiłem Epoxa 9NDA3+ i głowa mnie już boli od wycia tego wentylatorka na chipsecie. Czy nf3 nie przegrzeje się jeżeli pokombinuję regulatorem obrotów i puszczę ten wentyl na minimalnych obrotach? ... i przyda się to wymienić na coś pasywnego np niebieskiego zalmana, nadaje się dla człowieka średnio podkrecającego który nie używa vmodów? czy może złotego zalmana? Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Obydwa zalmany są wystarczajęce, na pewno lepsze niż skręcenie wentylka chciaż jeśli nie podkręcasz to wymień pastępod radiatorem i też wytrzyma! Ale zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem są zalmany, a i takich tematów był już ogrom, wystarczy poszukać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...