lori129 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam! Wchodze na forum, klikam w jakiś temat i widze jeden post i aby przeczytać następne musze klikać pokolei w "spis postów" znajdujacy się pod topiciem. Wcześniej wszystko było ładnie, iles postów na strone i git, a teraz trzeba klikać. Można powrócić do poprzedniego stanu rzeczy ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Było!! Szukaj!! :evil: Masz u góry opcje forum, przełącz z drzewo na standardowy, szukanie nie boli :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=188382 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=186406 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 thx, ale zapomniałem jak się forum obsługuje, muszę się cofnąć o pare lat do przedszkoda. I wogóle szukałem nie tam gdzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wie ktoś dlaczego tak się dzieje? mi się taż kiedyś tak przestawiło samo z siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 U mnie na szczęście nie :P Mam pytanie - czy standardowy od linearnego różni się tylko tym, że w drugim przpadku jest widoczny pierwszy post niezależnie od strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Z mojego doświadczenia wynika - że tak. I uważam, że temn sposób oglądania jest najlepszy - bo daje proste i szybkie rozeznanie "o c otak naprawdę chodzi". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...