bAterion Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich, nie wiem czy ktos sie spotkal z czyms takim, moj antyswirus uwaza wszystkie moje stery Omegi za wirusy. Juz mnie to drazni bo kasuje mi je jak leci. Sciagnalem przed chwila najnowsze z DriverHeaven.Net a ten znow robi swoje. Jak drania oswoic bo nie wiem?! Wciaz sie upiera ze to trojany i hu...mor mi psuje. :mur: help i pozdro Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez bAterion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 jakego avira uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) ' date='24 kwi 2006, 13:40' post='2098732'] jakego avira uzywasz? tak jak w opisie>> nortona IS + AV '05 wczesniej podobnych rzeczy nigdy nie zauwarzylem Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez bAterion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a moze masz innego wirusa ktory tak ogłupia nortona, albo poprostu zaraził pliki sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a ja na Twoim miejscu zmienil bym antyvira... wywal go.. przeskanuj kompa mks-em online i zainstaluj np: nod32.. norton wywala kupe falszywych alarmow.. o muleniu nie wspominajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ja mam juz od ponad roku wersje 2005, a mulenie to kwestia odpowiedniej konfiguracji. Jak sie wszystko dobrze poustawia i zainstaluje to co potrzeba to smiga piknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Wez instalnij sobie NOD 32. Antyviry czesto swiruja i wykrywaja tzw. robaczki. Co wirusami bym raczej nie nazwal. Norton to najgorsze co zainstalowalem na moim kompie. Muli i jeszcze raz muli.. Kaspersky to niedlugo sam sie wezmie za wirusa jak to o nim mowiano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Oj ja pierwszego i ostatniego nortona (2002) jak zainstalowałe, to mi poinstalował nie tylko siebie, ale też kupę jakichś plików do folderu symantec, których potem nie usunął i miałem straszne problemy z usunięciem ich i musiałem w rejestrze szperać i to g**no ręcznie usuwać, eh... Ja Ci polecę darmowego avasta home. Używał od paru lat i jeszcze nigdy nie podniósłmi fałszywego alarmu, praktycznie nic nie trzeba konfigurować i jak dla mnie, to niezauważalnie spowalnia pracę kompa (niezauważalnie jak na antywirysa). Oprócz tego się go instaluje, ew. konfiguruje jakieś szczegóły i reszta jest zupełnie zautomatyzowana np. sam aktualizuje automatycznie siebie samego jak i bazę wirusów. Włąściwie jedynną rzeczą, gdzie potrzebny jest użytkownik, to jak wykryje wirus/robak/trojan itp. to trzeba zadecydować c zrobić z plikiem zarażonym tym robactwem. p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...