Skocz do zawartości
Bull_Byk

Przekierowywanie Folderow

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym znalezc program ktory przekierowywalby domyslnie dane na inny folder ale tak ze zapisuje dane np na 2 dyskach. Chodzi mi zgrubsza o to ze jak klikne np folder moje dokumenty to zeby dane zapisaly sie i nadysku c i na dysku np e w jakims tam folderze. Wiem ze jest program Folder Redirector ale on pozwala przekierowac tylko dane systemowe(moje dokumenty ulubione) ale juz nie takie rzeczy jako np profile z gadu(chodzi mi o to zeby byla kopia zapasowa na innej partycji aktualizowana rownoczesnie). A do tego ten program moze przekierowywac tylko do jednego folderu na innej partycji. No ale ja chcialem taki program ktory moglby zapisywac rownoczenie na 2 lub 3 partycjach. Bo moze sie zdarzyc przeciez rowniez taka sytuacja ze szlag trafi np 2 partycje a 3 sie ostanie a takie rzeczy jak np dokumenty tekstowe czy inne wazne rzeczy moga zniknac. Oczywiscie mozna robic takie rzeczy recznie ale nie zawsze sie o tym pamieta. Bede wdzieczny za jakies programy podobnego typu co Folder Redirector tylko nieco rozwiniete

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nik nie zna zadnego programu tego typu?? Folder redirector niestety nie przekierowuje ulubionych z firefoxa i nie mozna nim ustawic zeby maile byly np na dysku d lub e ale jakby ktos wiedzial jak to inaczej zrobic to bylbym very wdzieczny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maile mozna przestawic bez problemu zeby były na innym dysku z poziomu ustawien programu(prawie kazdego). Przestawienie profilu firefoxa ogranicza sie do zmiany 2 wpisów w jednym pliku.

W ktorym plik i jak sie to robi dla firefoxa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi