123Frytki Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 witam mam taki maly problem od kiedy zlozylem kompa jak w sigu. to jak np ładuje mi sie strona www lub gg to cos chwile trzeszczy w głosnikach a jak sie zaladuje to przestaje :) :lol2: co wy na to co to moze byc ? na poprzednim kompie ( inna mobo i procek) tego nie było .help ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam ten sam problem <_< :mur: Zmniejsz głośność do połowy. Powinno być o wiele lepiej :-| (Start=> Panel sterowania=> Dźwięk i urządzenia audio)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To jest wina plyty glownej. Ja na przyklad w swoim FICu mialem cos takiego, ze jak nic z glosnikow nie puszczalem, to bardzo dokuczliwie piszczalo. W momencie, gdy nacisklem w winampie na play piskanie ustawalo, a po sekundzie slyszalem normalny dzwiek. Wymiana plyty glownej rozwiazala problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Moze jest jakies przebicie.....Sprawdz czy na obudowie jest prad albo na wejsciu od sluchawek w glosnikach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Wyciszyles mic'a i line-in? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Wyciszyles mic'a i line-in? [;hehe wyciszylem :) a ta wymiana plyty mi sie nie uśmiecha hehe bo dopiero wymienilem. No i przełozylem ja do innego slotu PCI i to samo a i co ciekawe jak slucham muzyki to jest wszystko ok takie trzaski pojawiają sie tylko jak np uruchamiam www lub gg lub cokolwiek hehe.No nic w sumie nie jest to az tak dokuczliwie .widze ze mieliscie gorsze problemy niz ja hehe. :lol: I najnowsze odkrycie jak nie slucham muzyki i np otwieram www to nic nie trzaska a jak włacze muzyke i odpalam przegladarke i ładuje www to na czas ładowania strony trzaska w głośnikach hmmm chyba trzeba bedzie komisje sledczą powołac do tej sprawy :lol2: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez 123Frytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 hehe wyciszylem :) a ta wymiana plyty mi sie nie uśmiecha hehe bo dopiero wymienilem. No i przełozylem ja do innego slotu PCI i to samo a i co ciekawe jak slucham muzyki to jest wszystko ok takie trzaski pojawiają sie tylko jak np uruchamiam www lub gg lub cokolwiek hehe.No nic w sumie nie jest to az tak dokuczliwie .widze ze mieliscie gorsze problemy niz ja hehe. :lol: I najnowsze odkrycie jak nie slucham muzyki i np otwieram www to nic nie trzaska a jak włacze muzyke i odpalam przegladarke i ładuje www to na czas ładowania strony trzaska w głośnikach hmmm chyba trzeba bedzie komisje sledczą powołac do tej sprawy :lol2: Heh i problem rozwiązany a wszystkie winien modem na USB do neo przepiolem go do innego wejscia USB bo mialem podpiety do dodatkowego kontrolera USB (na PCI) a podlączyłem teraz do USB z płyty i przestalo heh komputery mnie coraz bardziej zaskakują :lol2: :mur: .Pozdrawiam i dzieki za pomoc :) THE END... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...