Skocz do zawartości
123Frytki

Trzeszczenie W Głosnikach

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam taki maly problem od kiedy zlozylem kompa jak w sigu. to jak np ładuje mi sie strona www lub gg to cos chwile trzeszczy w głosnikach a jak sie zaladuje to przestaje :) :lol2: co wy na to co to moze byc ? na poprzednim kompie ( inna mobo i procek) tego nie było .help ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest wina plyty glownej. Ja na przyklad w swoim FICu mialem cos takiego, ze jak nic z glosnikow nie puszczalem, to bardzo dokuczliwie piszczalo. W momencie, gdy nacisklem w winampie na play piskanie ustawalo, a po sekundzie slyszalem normalny dzwiek. Wymiana plyty glownej rozwiazala problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciszyles mic'a i line-in? [;

hehe wyciszylem :) a ta wymiana plyty mi sie nie uśmiecha hehe bo dopiero wymienilem. No i przełozylem ja do innego slotu PCI i to samo a i co ciekawe jak slucham muzyki to jest wszystko ok takie trzaski pojawiają sie tylko jak np uruchamiam www lub gg lub cokolwiek hehe.No nic w sumie nie jest to az tak dokuczliwie .widze ze mieliscie gorsze problemy niz ja hehe. :lol:

I najnowsze odkrycie jak nie slucham muzyki i np otwieram www to nic nie trzaska a jak włacze muzyke i odpalam przegladarke i ładuje www to na czas ładowania strony trzaska w głośnikach hmmm chyba trzeba bedzie komisje sledczą powołac do tej sprawy :lol2:

Edytowane przez 123Frytki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe wyciszylem :) a ta wymiana plyty mi sie nie uśmiecha hehe bo dopiero wymienilem. No i przełozylem ja do innego slotu PCI i to samo a i co ciekawe jak slucham muzyki to jest wszystko ok takie trzaski pojawiają sie tylko jak np uruchamiam www lub gg lub cokolwiek hehe.No nic w sumie nie jest to az tak dokuczliwie .widze ze mieliscie gorsze problemy niz ja hehe. :lol:

I najnowsze odkrycie jak nie slucham muzyki i np otwieram www to nic nie trzaska a jak włacze muzyke i odpalam przegladarke i ładuje www to na czas ładowania strony trzaska w głośnikach hmmm chyba trzeba bedzie komisje sledczą powołac do tej sprawy :lol2:

Heh i problem rozwiązany a wszystkie winien modem na USB do neo przepiolem go do innego wejscia USB bo mialem podpiety do dodatkowego kontrolera USB (na PCI) a podlączyłem teraz do USB z płyty i przestalo heh komputery mnie coraz bardziej zaskakują :lol2: :mur: .Pozdrawiam i dzieki za pomoc :) THE END...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi