Skocz do zawartości
bonco

Teamspeak

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dziwny problem próbuje podłączyc sie do kanalu mojego klanu ale za nic w swiecie niemoge ciągle tylko error na stronie Ts tutaj: http://goteamspeak.com/index.php?page=faq&id=4&item=16 / pisze cos o odblkowaniu tego portu 8767 w firewallu jak odblokowac port w zone alarm?,potrafi ktos pomoc? jak cos korzystam z sieci lokalnej.

Edytowane przez bonco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Twój dostawca (sąsiad? :P) używa do neta reutera. Musisz mu podać te porty a on jak tylko odblokuje rozwiąże kłopot.

Sry ale dopiero przeczytałem że masz LAN-a :/ więc sądziłem że tylko firewall może winić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Twój dostawca (sąsiad? :P) używa do neta reutera. Musisz mu podać te porty a on jak tylko odblokuje rozwiąże kłopot.

Sry ale dopiero przeczytałem że masz LAN-a :/ więc sądziłem że tylko firewall może winić.

Jezeli masz w lanie i masz dobry układ z adminem to ci moze nawet przekierowac te porty pod twoje IP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tego ze w zone odblokujesz jak masz bloka na lanie?Chyba ze nie sa zablokowane. A i polecam usunac tego Zone i zainstalowac Outposta + Avast

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No odblokowal mi port 8767 i działaja mi adresy typu banita.pl itd. ale z kolei neidziałaja mi takie : 81.128.75.172:9009 lub podobne - port 9009 jest odblokowany a i tak niedziala :/ wie ktos co to moze byc?

Edytowane przez bonco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi