neomagnet Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam, Ma ktoś którąś z tych płyt?? Jak tak to jak się sprawuje? jakie ma możliwosci OC? Prosze o opinie o tych płytach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Abit An8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Kn8 sli to na pewno nie jest to samo AN8. chciałbym wiedziec conieco o tej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Kn8 sli to na pewno nie jest to samo AN8. wiem o tym ale dalem Ci linka zebys sobie poczytal o AN8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam, Ma ktoś którąś z tych płyt?? Jak tak to jak się sprawuje? jakie ma możliwosci OC? Prosze o opinie o tych płytach. Co do AN8 32x, to jutro będzie jej recenzja na in4.pl. Możliwości OC AN8 32x są bardziej niz satysfakcjonujące - 3.2V na pamięci, 1.8V na procesor, dosyć wysokie HTT do uzyskania (trzeba najnowszego biosa zapodać) - sporo ponad 300 MHz. System OTES (pasywne chłodzenie heat-pipes) sprawdza się znakomicie. Cena wysoka niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 w sklepie w mojej miejscowasci jedna z tych 2 płyt kosztuje 399 i nie wiem czy jej nie kupic. musze sie tylko dopytac ktory to model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...