tony_tr Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) W załączniku dodałem plik, jest to klip wideo (nagrałem obraz monitora lcd... aparatem), zwrudźcie uwage na dziwne rozstępywanie się ścian, i utrata geometri. Dodam że grą ta jest fear, moj sprzęt taki jak w sygnaturce. Ciekawe jest też to że gdy nagrywam to programami takimi jak fraps itp.... nie ma juz tych zniekształceń, przy oglądaniu! Jest to bardzo dziwne, był u mnie sprzedawca i też nie wiedział co to, wyśle te filmy do serwisu... Rzućcie na to okiem, plik można odtworzyć media playerem lub quick timem. Nie wiem ale załącznik nie chciał wejść więc zrzuciłem to na server: http://download.yousendit.com/C4679F062E74DDD8 Zobaczcie to jest naprawde interesujące i nie znam tego przyczyny!! Dodam ze to nie błąd w grze i mam tak we wsztstkich grach. Nie to nie wina systemu :) Prosze oglądnijcie to!! Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez tony_tr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 1) Sprawdź inne sterowniki. 2) Jak przełączasz lub przesuwasz okna w Windowsie nie ma tego efektu? 3) Karta sie nie przegrzewa? 4) Może to przez jakieś ustawienia w sterownikach..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...