..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 nie znam sie na lustrznkach :( ale wiem cos o cyfrowkach :D potrzebuje dobrej lustrzanki, najlepiej Olympusa ( mam zaufanie ) lub Minolta cena do 1,5tys. pomozcie znalezc cos ciekawego. najchetniej z allegro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 z tego co wiem to baaardzo chwalony jest Canon EOS-300 cena akurat taka jak poddales a wiem(moja siostra robi profesjnalne fotografie) ze to baaardzo dobry aparat. wiec Ci go z czystym sumieniem polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 mozna wyrwac takiego za 1200 :D z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Popieram Cannon EOS-300 bardzo fajny aparacik, jak jeszcze dodasz obiektyw 27-200 (czy jakos tak) masz zajebisty zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 chyba go wezme :D czekam az starszy wroci do domu i jak mu sie spodoba to biore, znalazlem nawet za 999 na allegro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak przedmówcy: eos 300, sprzedawałem ten sprzęt przez ponad rok czasu i oto dlaczego: 7 punktowy pomiar ostrości ( u konkurencji np. minolta dynax 501 i inne z tej półki tylko 3 punktowy ) duża jasność firmowych obiektywów ( nie polecam osobiście obiektywów o takj dużej zmmiennej ogniskowej jak 27-200, ponieważ tracisz właśnie na jasności ) bogate funkcje "idiot camera" i setki ustawień własnych... pisałeś że masz zaufanie do olympusa - jakiego? IS 200, 300 ??? przecież to największe <span style="color:red;">[ciach!]</span>o, które ktoś zaliczył do lustrzanek - już lepiej kupić starego zenitha :wink: jedyny model z tej firmy, godny polecenia to kompakt MJU2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 mam zaufanie do olympusa , ale cyfrowek. mam C-730 i jest rewelacyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no Snap.. niemasz wyboru.. musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tego EOS-a 300 :P jak widzisz nawet innych propozycji niema. wiec be happy z pryszlego canona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jeszcze poczekam. moze ktos zapda jakis ciekaey sprzecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 z lustrzanek do ok.1000-2000 to: 1.nikon f-65 2.minolta dynax5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Kurcze, ja widziałem fotki z EOS'a 300 i one siakieś takie dziwne :?. Czegoś im brakowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Kurcze, ja widziałem fotki z EOS'a 300 i one siakieś takie dziwne :?. Czegoś im brakowało... tzn? kolory martwe ?? wyblakle? co jezt z nimi nie tak??moze jak film byl wywolywany to ktos dal ciala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 eos'wi do minolty5 b.daleko na dzien dzisiejszy a najładniejsze mimo wszystko zdjecia we wprawnej ręce to robi nikon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Minolta Dynax 5 - jest bardziej zaawansowany od eosa 300. Powiedz jeszcze do czego chcesz wykorzystać taki aparat?? Do cykania zdjęć z wycieczek czy chcesz się zająć fotografią ciut poważniej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Minolta Dynax 5 - jest bardziej zaawansowany od eosa 300. Powiedz jeszcze do czego chcesz wykorzystać taki aparat?? Do cykania zdjęć z wycieczek czy chcesz się zająć fotografią ciut poważniej??wiesz ... ja sie bawie Olympusem C-730 :D za 3 tys :D ale starszy chce sobie pstrykac fotki tradycujna lustrzanka. a ile taki kosztuje? zeby nie za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Wiesz... Pytam bo z nadmiaru pieniędzy ludzie różne dziwne rzeczy kupują. Jeśli ojciec chce aparat do czegoś więcej niż do cykania na iprezach itp. to niech kupi dynaxa 5 lub jak bartezjusz sugerował nikona. Chociaż o eosie 300 złego słowa powiedzieć nie mogę (miałem ale sprzedałem jak bida za tyłek ścisnęła). Tu już wybór zależy w dużym stopniu od kasy, poza tym różnią się one typem pomiaru światła itp... Trzeba to indywidualnie dobrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a ile taka zabawka kosztuje? > 2 tys?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Dynax 5 w normalnym sklepie typu fotojoker powinna kosztować poniże 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 http://www.direct.sales.pl/listabp.asp?mas...oducent=Minolta 1699 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Witam Posiadam Eosa 300 tak od czerwca 2002 - byłem z nim na wakacjach w Chorwacji i zdjęcia wyszły naprawdę dobre. Canon ma jednak tendencje do niedoświetlania zdjęć, jednak jest aparatem godnym uwagi zarówno laika jak i średniozaawansowanego fotografika. Pozdrawiam i życzę pociechy z nowej zabawki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Ja posiadam Canon EOS 300 a kumpel kupił wersje cyfrową 300V a ja używam od długiego czasu i niedoświeltania niezauważyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Fakt nie jestem specjalistą w tym temacie i wystawiłem Eosowi moją własna subiektywną opinię, jest możliwe że to ja robię jakieś błędy a nie sprzęt. Choć zdanie me podziela również mój znajomy, który jest posiadaczem Eosa 3000 jednak to też amator.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 moze lekko offtopiczek ;) ale co powiecie na nikon d100 digital camera? http://www.nikonusa.com/usa_product/produc...productNr=25206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 mam zaufanie do olympusa , ale cyfrowek. mam C-730 i jest rewelacyjnyja rowniez jestem za Olympusem dlatego polecam Olympusa IS 5000. Naprawde rewelacyjny aparat, wyglad i jego dane mozesz zobaczyc tutaj: http://cf.olympus-europa.com/consumer/phot...2DSeries#is5000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 za pozno :D zamowilem canona eos 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 tez dobry, z kazdej lustrzanki tej klasy bedziesz zadowolony, milego pstrykania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 thx :D czekam na paczke ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 snap i jak tam sprawuje sie aparacik?? obecnie sam zastanawim sie nak kupnem jakiegos aparatu lustrzanki myslalem ze moze minolta (dynax 5 lub 505si) ale znajmomy troche mi opowiedzial za sa one zajebiscie lekkie (to jest plus) ale ta lekkosc wynika ze stosowanych plastikow itd.. czyli jest bardzo delikatny, do tego odradzili mi minolte ze wzgledu na stosowanie kart rozszerzen (na to sie chyba sporo wydaje ale czy dynax cos takiego ma), znajomy fotograf polecil mi ewentualnie zeby zainteresowac sie canonem 50e lub 30 (podobno na gieldzie foto w stodole w wawie mozna je kupuic juz za ok 1500zl - prawda czy falsz?? oczywiscie nie mowimy o samym body ale o aparacie + obiektyw jakis zwykly) Co moglibyscie polecic zeby pozniej nie zalowac? obecnie do tej pory uzywam ZENITA ET, ale chce to zmienic na cos lepszego (Cenna 1 000 - 1 500) mozliwosci canona eos300 jakos do mie nieprzemawiaja... chociac jdyne co wiem o aparacie to naczytalem sie w roznych serwisach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Chcesz cie nauczyc robic zdjecia lustrzanka? Kup zenita ttl, koszt 100 zł. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 co do nauki to ja juz mam zenita ET (czytaj post wyzej) a chce sobie kupic cos lepszego na dluzsze lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...